reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O naszych chłopach ;)

No widzicie dziewczynki jak nam sie panowie ponaprawiali:-) Ciesze sie bardzo, tfu tfu tylko zeby nie zapeszyc:tak:
Wiolciu olej tesciowa, tym bardziej ze z nia nie mieszkasz, co ma ci nerwy szarpac babsko jedne:tak: Nie denerwuj sie kockana, zlosc pieknosci szkodzi;-) :-)

reklama
Wioluś ,dokładnie!!!Razem zacznijmy dzielnie ignorować teściowe!Moja jutro,tj.dziś przychodzi do nas...Ciekawe po co???!!!Sprawdzić stan porządków przed świętami???!!!

No więc przyjechał,herbatę wypiła,poopowiadała o dzisiejszych zakupach-kupili nowy dywan i firaneczki Krzysiow,o samym Krzysiu(młodszy brat mojego męża)-np.o tym,że mu okna w okoju pomyła i porzadek w szafie zrobiła...:szok: A gdy zapytałam czy to nie leeka przesada tak usługiwać 27 letniemu facetowi to się z lekka ofuknęła i zaraz się zabrała i poszła...Nie muszę chyba pisać,że Zuzia oczywiście nic nie dostała...;-)

Oj Kocia, nie przyzwyczailas sie jeszcze? Skad ta biedna tesciowa ma brac, przeciez na krzysia wszystko idzie;-)
Jak rany, wiecie co jak by moja facet dawal sie tak traktowac swojej mamie, to bym szybko go w dupsko kopnela:tak:

Kocia-jak przyjdzie teściówka następnym razem to zapytaj córeczki-co babcia Ci dzis przyniosła... oczywiście przy babci! "oooo babunia nic Ci dziś nie przyniosła?!"

a mój był w Warszawce na firmowej kolacji i jak obejrzał zdjęcia to w piwnicy zamiast stołu ping-ponga postawił orbitreka, urządzenie do masażu, oczywiście tv z odtwarzaczem i powiedział, że zaczyna trenować, hmmm do tej pory jeszcze nie zaczął używać przyrządów poza tv.... rezultaty będą zapewne nie w tą stronę co chce.... 111 na wadze to juz kawał mięsa!

Moj malzonek tez ma plan cwiczen, nawet sobie gazetke kupil, ale nie swierszcyk tylko taka dla tych co cwicza. No i sztange tez ma, pod lozkiem juz jakies 6 miechow lezy;-) :-)

reklama
Mario dziś przy teściowe spytał niby Zuzi co od babci dostała;-) Ale udała,że tego nie słyszy-teściowa oczywiście...

Do góry