Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Och, jak ja bym ta twoja tesciowa... Co za babsko
A co do chlopa, to moj jak kupil to czasopismo to kazal sobie gotowac specjalnie wg przepisow dla kulturystow, hehe. no to mu powiedzialam ze jak bedzi ekulturysta to mu pogotuje...no i nie gotuje do tej pory;-)
to wyobraźcie sobie że w rok mozna schudnąć 25 kilo i przytyc prawie tyle samo! Mój zdolny mąz wiele potrafi...
kocia,powiedz następnym razem teściowej że bez prezentów nie wpuszczacie!
A mojemu mężowi sniło sie ostatnio że Wiktorka umarła i wywaliliśmy ją do śmietnika, ale byłam zła na niego że ma takie durnowate snyskąd to się bierze???
mam nadziej ze nie, bo kase jaka tutaj biora dentysci przekraczaja wszelkie wyobrazenia. Alemysle ze nie, bojak bylam w ciazy to robilam zeby, wiec wszystko powinno byc ok.
A te zeby to zawsze jeden mi sie sni, ze jest taaaaki popsuty i mi sie rusza i wypada. Okropenstwo