reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O naszych chłopach ;)

agar-ja swego nauczyłam wędkować a teraz latem żyć mi nie daje ale sam nigdy nie pojechał bo zawsze coś poplącze, pozrywa i wtedy trzeba chłopaka ratować, latem zostawialiśmy malutkiego mojej mamie i na rybki... super zabawa, może już w tym roku z maluszkiem....eeee pewnie nie, bo komary by go za mocno ścięły

reklama
O widze ze watek dawno nie "używany" :)

W sumie chciałam ponarzekac, ale z reka na sercu nie mam podstaw. Piotr spisuje sie super jako tatus... Az sama jestem w szoku. On jest od wychowywania ja od rozpieszczania. Nie to zeby jakies straszne rygory wprowadzal, ale z nim Maly jest grzeczny nie marudzi, ale jak tylko ja sie pojawie zaczyna wymuszac itd.... Kocha synka bardzo - ale nadal chce córeczke :) - czyt. w planach za okolo 3 lata :)

No no super prezent:tak: Moj Bartek tez jest swietnym ojcem ale u nas na odwrot, ja ciagle wymagam od malego, zabraniam a on rozpieszcza podrzuca pod sufit itd.:-D

Hihi u nas tez tatus rozpieszcza. Nieba by uchylil coreczce. Dzis "robil" za hustawke bo na zewnatrz tak cieplo ze chlodzimy sie w domku. Kaji tak sie spodobalo ze jak ja odsawial przychdzila i kiwala sie ze chce jeszcze ;o)

Mój mąż to oaza cierpliwości dla naszego sreberka;-) potrafi się z nim bawic godzinami,oglądać książeczki i gadać,mają swoje sprawy chlopaki! Ale ja za to rozpieszczam i mój synio to zaczyna wykorzystywać;-)
Elpisku,Darek też dostał prezent w tym stylu,body z napisem "OLIWIEREK I TATA TO NAJLEPSZY DUET ŚWIATA":-)

reklama
a mój qrwa sie uparł żeby jeszcze jednego quada kupić, nie mam nic przeciwko ale nie teraz kiedy spłacamy masę długów tylko wiosna , kiedy już malutki bedzie na tyle duży żeby w krzesełku siedzieć na motorze! mąz ma tak lekką rękę do wydawania, że chyba zawsze będziemy cos spłacać a mnie szlag trafia bo jak ide do sklepu po jakis ciuch(a nie jest to często niestety)to sie zastanawiam czy mi wystarczy a on coraz nowe pomysły!
jestem zła wrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry