reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

ciesze się Olu ze juz Ci troszkę lepiej i oby te mdłosci też minęły jak najszybciej :) niech sobie polata za herbatką masz rację  ;D taaa mnie też te dzieciaczki zmiękczają...a nawet wzruszają  :) a spróbuje zaraz swoje wkleić na wątku foto wspomienia...ehh kiedy to było  ::)

reklama
A to paskuda ::)Nie dziwie sie ,ze sie wkurzylas.Ja mialam podobna sytuacje jak robilismy parapetowe w nowym domu.Mial za duzo nie pic ,zeby pilnowac imprezy a spil sie tez do nieprzytomnosci i co najgorsze dal nasze lozko gosciom do spania.Myslalam ,ze go zatluke :mad: Mnie bolaly plecy i mialam spac gdzies na byle czym a pijani znajomi na moich umoszczonych i specjalnie poukladanych poduchach :mad: :mad: :mad: :mad: No ale coz zdarza sie czasem niestety ;)
Ciesze sie ,ze nie urodzilas z tych nerwow bo faktycznie to byloby chyba nie do wybaczenia ::)
Trzymaj sie i zrob mu maly wykladzik jak juz dojdzie do siebie ;) ;)

Olu-doskonale Cię rozumiem, najbardziej wkurza to, że gdyby się coś działo to nawet by nie zarejestrował, ja powiedziałam swemu, że niestety ale ostatni m-c nie ma picia, bo jeśli by coś się ddziało to nie byłoby komu nawet zawieśc te 100 km do kliniki tylko musiałambym iść do szpitala a tego jak piszesz nie wybaczyłybyśmy do końca życia! to, że go główka boli to niech boli-sam sobie zasłużył, teraz pozostaje mu cierpliwie czekać aż przejdą Ci złości! ja też lecę do majówek-czerwcówek zobaczyć dzieciaczki

TAK TO JUZ JEST Z TYMI CHŁOPAMI JA TEZ BYM BYŁA WSCIEKŁA ALE NA CAŁE SZCZESCIE Z TOBA OLU JEST WSZYSTKO WPORZADKU I NIE STRESUJ SIE WIECEJ BO WIDZISZ CZYM TO SIE SKONCZY JESTESMY W TAKIM STANIE ZE WSZYSTKO NAM PRZESZKADA POZA TYM TO JEST PASKUDNE JAK CAŁA EKIPA JEST NA RAUSZU I SWIETNIE SIE BAWI A TY BEDAC TRZEZWA ROZUMIESZ NIE JESTES W TYM KLIMACIE MOZE ON POTRZEBOWAŁ TAKEGO WYLUZOWANIA NIE MAM POJECIA ALE WIEM CO SIE ZROBIŁO Z MOIM MARCINEM JAK MU POWIEDZIAŁAM ZE ZA 3 TYG SCIAGAJA MI KRAZEK ON SIE PRZERAZIŁ ONI SIE CHYBA BARDZIEJ BOJA NIZ MY POZŁOSC SIE JESZCZE TROCHE NA NIEGO A WIECZOREM POZWOL MU SIE POPRZEPRASZAC ZOBACZYSZ OD RAZU ZROBI CI SIE LEPIEJ ZNAM TO Z AUTOPSJI

Olu wiem też co to za ból ,ja ostatnio nie odzywałam się do mojego przez 2 dni .BYliśmy w marcu na urodzinach u jego brata i oczywiście moi dali sobie porządnie w czachę .Zadowolny mężuś poszedł spać z dziećmi ,rozkrochmalili się na całe łóżko a ja musiałam spać a raczej kimać na fotelu .Rano wstał zadowolony a ja pyskowałam i beczałam z tej bezsilności .Ale dostał karę .Twój widzę też ,bardzo dobrze ,niech ma nauczkę .Nie zdają sobie sprawy ztego co z nami sięwtedy dzieje

Olu twój kochany pewnie nie do konca przemyslal to co robi..a teraz napewno bardzo zaluje...mysle ze od teraz bedzie jak aniolek..i nawet nie powącha alkoholu:):)!!są i złego dobre strony:):)

Oj juz mi zapowiedział jak to on będzie opijał narodziny synka ;) faktem jest że baaardzo długo nie miał okazji do picia i organizm juz nie dał rady tak jak kiedyś taaakich ilości ;D już mu przeszło,wypił ze 3 rosołki i nawet go zagoniłam do zamontowania uchwytów do szafy ;) za to ja dzis się zachowuję jakbym miała kaca...non stop bym coś jadła! ;D

Mój też tak mnie straszył olu imprezą po narodzinach i guzik.....Nie miał w ogóle na to czasu ,taki był zagoniony pomiędzy szpitalem ,pracą a domem .Ja mu poprostu zostawiłam trochę roboty w domu żeby za bardzo się nie nudził hi hi hi ... ;D

reklama
Do góry