reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
mój dzisiaj mówił znajomym, że już tyle osób mu sie wprosiło na pępkówkę, że skrzynka wódki to za mało, już sobie wyobrażam co się będzie działo! >:D :o

oj będzie...jak mój teść opijał córkę to jak teściowa wróciła do domu to telewizor stał do góry nogami i obrazki też tak wisiały na ścianach :laugh: poza tym znalazła kości z kurczaka pzy muszli klozetowej ;D a do szpitala na wyjście przywiózł jej bardzo wygodne buty...szpileczki ;)

takkkkk..... szpileczki najwygodniejsze... skąd oni mają takie pomysły! jak kobieta chodzi w szpilakch to nie znaczy że są najwygodniejsze
oby tylko prze te balety trafił po mnie do szpitala po odbiór ;D

Własnie odebrałam przesyłke - prezent dla Piotrka na Dzien Ojca. Na szczescie był jeszcze list polecony, wiec tamto schowalam na razie w lazience, bo Piotr jest w domu.. wiec zdjecie zrobie pozniej.. :)

reklama
Do góry