reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

no a ja dzis od rana z pyskiem na faceta w stanie ciężkiego kaca pomeczowego... czasem się należy, nie mma wyrzutów sumienia.... ale wredna czasami baba ze mnie

reklama
A moj chlopek ma wolne i dlatego tak rzadko jestem przy kompie przez ten tydzien!!! Niestety ja sie poswiecam i nie zagladam do was regularnie a on co?, Reperuje swoj motorek!!!

Kreciku może chce porwać na jakąś romantyczną przejażdżkę  ;)  :laugh: strzel mu w zadek z procy to się opanuje  :laugh:  :laugh:

Moj maz sie na mnie zlosci ,ze taki balagan jest w domu ....... a ja nie potrafie mu przetlumaczyc ,ze nie mam sily sprzatac bo mnie cale plecy odrazu bola .
Zawsze bylam balaganiara , ale teraz to nawet i ja chcialabym miec wszystko na tip top posprzatane i gniazdko kompletnie uwite ...... buuuuuuu

Jestem tak wsciekla na mojego Bartka ,ze zaraz sie porycze ze zlosci :mad: :mad: :mad: :mad: Ostatnio mnie opierniczyl ,ze latam po sklepach a przeciez mozemy razem pojechac i wszystko kupic jak on bedzie w domu.Obiecal mi dzis rano ,ze pojedziemy do miasta i kupie sobie to co mi potrzebne (duperele ,ktore sama chce wybrac) i pojechal ogladac jakis samochod z moim bratem.Mowil oczywiscie ,ze bedzie spowrotem o 11tej a tu dalej go nie ma i pewnie nic juz dzis nie zalatwimy bo wiekszosc sklepow do 14tej w soboty :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Zabije gada jak wroci

reklama
Aneczko - to tak jak mój w środe - mieliśmy jechac obejrzec fotelik od kogos z allegro, a on pojechał z bratem do Zgierza, sprzedac "malucha" tesciowej.... mówilam że to podgatunek? :)

Do góry