reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

Ja tam strasznie kocham mojego przyszlego mezusia!
Nie ma co! Jak mnie wkurza to mu po prostu o tym mowie i po klopocie!
Ja tez potrafie go czasem ostro wkurzyc! Na zdjeciu My razem na spacerku w Heaton Parku (mieszkamy w Manchester) w ostatni weekend!

reklama
Mój mężulek też jest bardzo dobry dla mnie, sprzątanie mnie nie interesuje, bo zawsze on to robi, z kolegami nigdzie nie wychodzi, bo woli posiedzieć w domu z żonką ;D
Ale jak każdy ma swoje wady, jak sprząta, to później nie pamięta co gdzie położył i np. dziś o 6 rano obudził mnie bo nie mógł znaleźć kasy, którą w niedzielę sam schował. To nie były nasze pieniądze, więc tym bardziej się zdenerwowałam, bo musielibyśmy ją oddać ze swoich. Wygoniłam Andrzeja do pracy i sama zaczęłam szukać, przeszukałam wszystkie możliwe miejsca i nic... Ze złości już mi się ryczeć chciało i usnęłam... Na szczęście jak już się wyspałam znalazłam, bo chyba bym go zabiła jakby wrócił z pracy ;D

Mój Darek zawiesił dzis firanki w 5 oknach,będzie montował kinkiety na hallu,przekombinuje przewijak na łóżeczko i przywierci półkę na rzeczy dla małego...a dzis jest mecz! ;D ale obiecał,więc napewno dotrzyma słowa,pewnie po meczu ;) Wogóle podziwiam go bo we dnie ma mnóstwo pracy w domu i ogrodzie a w nocy sziedzi do 3-4 pisze pracę inżynierską bo 3 lub 4 lipca ma obronę i baaaardzo mało czasu zostało na dokończenie i poprawki...a to jeszcze z Polibudy,jakieś proekty instalacji cieplnej,więc czarna magia dla mnie ;)
Iza,przynajmniej mąż ma dobre chęci...tylko pamięć krótką ;D

Ja choć często coś na niego pyskuje ,to w rzeczywistości nie myślę źle .Goni cały dzień po Kamila do przedszkola tam i zpowrotem ,do tego praca u nas w ogrodzie ,u swoich rodziców na wsi ,sprzątanko w domu i jeszcze codziennie do pracy na noc .I jak jedzie na piwko ,to nie rzucam się ,bo wiem że mu się należy chwila wytchnienia .Jedynie to że jak jestem umówiona z lekarzem a ten jedzie do lusiny to dostaje szału ,bo dla mnie najważniejsza jest kruszynka a nie gospodarka teściowej

Ja się w sumie nie dziwię mojemu mężowi, że ma krótką pamięć, bo ostatnio ma dużo na głowie... Pracuje, prowadzi treningi swoje i za kolegę bo pojechał na szkolenie, a do tego każdą wolną chwilę spędza u moich rodziców i szykuje pokoik dla nas... Praktycznie całymi dniami jest poza domem... Czasami się złoszczę, że jest zakręcony jak słoik dżemu, ale szybko mi przechodzi... :laugh:

Dzis tak obserwowałam Piotrka jak sie bawił z synkiem (1,5 roczku) mojej koleżanki z pracy.. Pierwszy raz go takiego widzialam.. TO mnie utwierdzilo w przekonaniu, że jednak jest gotowy na bycie tatą i pewnie sie bardzo ucieszy na te spioszki w piątek :)

A moj Kristian mnie wczoraj tak zdenerwowal ze nie umialam sie nawet cieszyc z kupna autka tak jak bym chciaöla!!!
W sobote robilismy panienskie i kawalerskie naszych znajomych!!! Faceci poszli osobno i baby osobno!!! Zdjeia z wyczynow naszych panow ogladalismy w niedziele i na jednym zdjeciu moj maz trzymal papierosa!!! Dziwne bylo ze ja nie zareagowalam od razu a wszyscy nagle zaczeli mnie przekonywac ze on tylko trzymal tego papierosa i nie palil!!! Uwierzylam!!! Wczoraj przypadkiem , pokazujac zdjecia Laili (siostrte kristiana) zauwazylam inne zdjecie , tez z papierosem i na nim juz nie trzymal tylko papierosa tylko go palil!!! Tak sie wszystkim dookola chwali ze od ponad 2 lat nie pali a tu taka niespodzianka!!! Wkurzyl mnie nie tylko dlatego ze palil, ale tez dlatego ze mnie oklamal!!! Zrobila ze mnie wariatke wciskajac mi kit i to razem z kolegami!!! No nic tylko udusic!!! (ja nie mam nic przeciwko ludziom palacym ale uwazam jezeli ktos mowi ze nie pali to powinien byc konsekwentny!!!!!)

reklama
Krecinko , na pocieszenie powiem ci ,ze znam takiego jednego ( na pokaz super wiernego ) meza , ktory na kawalerskim przelecial stripteaserke ;D ;D ;D .........
A tak serio : Chlopcy lubia odgrywac twardzieli na wieczorkach kawalerskich .... taka juz ich natura ........ i niech im bedzie - byleby tylko nie przesadzili z tym popisywaniem sie przed kolegami .
Porozmawiaj z Kristim i upewnij sie , ze to byla tylko jedno razowa sprawa i ze wcale nie popala po cichu za twoimi plecami . Wyjasnij mu , ze akceptujesz go takim jaki jest ale tylko pod warunkiem,ze jest z toba szczery .

A poza tym to wyobrazam sobie , ze to musiala byc strasznie glupia scenka ,ze ci wszyscy ludzie NIE PYTANI wciskali ci , ze tylko sobie trzymal . To by mnie wkurzylo jakbym sie dowiedziala , ze Wojtek ma jakas taka idiotyczna tajemnice z obcymi ludzmi PRZEDE MNA !

Do góry