reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O naszych chłopach ;)

Juz jestesmy po rozmowie i musze powiedziec ze bylo mu powaznie glupio!!! Ale wkurzona bylam nieziemsko bo przeciez nie jestesmy malymi dziecmi!!! On pracuje i jak chce palic niech pali, ma w koncu 32 lata!!! Ale jak mowi ze nie pali to niech trzymy sie tego!!! Chyba mialam prawo sie wkurzyc??? A tych kolegow to tez nie ominie rozmowa ze mna!!!! Beda idiotke ze mnie robic??? Nie pozwole!!!!

reklama
Najwazniejsze zeby Kristi wiedzial , ze ty nie jestes jego mama i nie musi przed toba grac aniolka .

Tak trzymac Krecinko :) Ciesze sie , ze juz pogadaliscie . ( u nas tez juz sporo wyjasnione )

Oj z tymi facetami ::) ;)
A moj mezus ostatnio kompletnie zwariowal :laugh: nawet do toalety w nocy staram sie po cichu wychodzic a on zaraz sie budzi i pyta- CO SIE DZIEJE???!!!!
Z pracy tez dzwoni ,a nie daj Bog ja zadzwonie to nie da mi slowa powiedziec tylko sie pyta-Co Rodzisz? :laugh: :laugh: :laugh:
wasi tez tak juz maja?

Mój mąż ma tyle na głowie,że chyba nie ogarnia tematu ;) tzn jutro chce zdac juz całą pracę inżynierską i siedzi juz tydzień nocami, ale troszkę rozmawialismy o porodzie i przyznał się,że trochę się boi...Obiecał mi dziś że w weekend zamkniemy się w kuchni i będziemy pichcic jakies pyszności albo pojdziemy na koncert Perfectu,a spacerek nad Wisłę i dobrą rybke do smażalni :) bo to może byc nasz ostatni albo przedostatni weekend we dwoje ;)

moj tez zrywa sie na nogi jak tylko rusze sie w nocy i pyta czy to juz no i dzwoni 1000razy w ciazu dnia zeby zapytac czy nic sie niedzieje jak sie czuje czy mala kopie brzuszke nieboli itd. nawet ostatnio cwiczyl ze mna odechy przepona ::)

Dżizas, czy ja mam go już zabic czy jeszcze trosze poczekac?????

Mowilam Wam, ze poluje na ten fotelik na Allegro i od tygodnia "wybieramy" sie go obejrzec na zywo tylko jak zwykle cos mojemu mezowi wypada. Jutro konczy sie aukcja, wiec go zapytalam co robimy. On "jak chcesz to licytuj w ciemno, zrób jak uwazasz". No cholera jasna a od kiedy ja mowię ze trzeba pojechac i obejrzec??? A teraz to nagle moj problem?? To ja marnowalam czas ogladajac tvn turbo - co zreszta robi tez teraz?? Zaraz mnie rozniesie!!!!!!!
Boze jak ja nienawidze czegos takiego!! Nawet nie mam miejsca zeby sie gdzies zamknac i spokojnie popłakac.

Pierdziele.. nie dam mu tego body na dzien ojca - zadzwonie do sklepu i wymienie na takie z "Kocham Mamusie"....

reklama
Do góry