reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

reklama
Hi hi Klauduśka też przez to przechodziłam ale okazało się że jednak nie z czego mój m nie był zadowolony bo namawia mnie żebyśmy sobie zrobili drugie :) ja jeszcze chyba nie jestem gotowa na to:-)

Kochane, testy to ja już robiłam 2, oba negatywne. Dzisiaj badanie z krwi beta HCG <1.00 [cokolwiek to znaczy] ale okresu jak nie było tak nie ma.

Wszystkie miesiączki po porodzie miałam regularne, więc zaczynam się martwić. Miałam po porodzie nadżerkę, którą szczerze mówiąc zaniedbałam. myślicie, że ona może być powodem tego zatrzymania?

wow :szok::szok::szok::szok: Klauduska rób test i dawaj znać!!! bo mi emocje skoczyły jakby to mnie dotyczyło.:-)
p.s. ja juz ze stresu - że coś może być- robiłam teścik wyszedł negatywny.:-p

he,he, widzę, że nie jestem sama. Ja też robiłam test - tydzień temu - negatywny, pop tym jak zrobiło mi się niedobrze w samochodzie. a dzisiaj po raz pierwszy od porodu dostałam okres, fajnie było bez niego.

Kochane, testy to ja już robiłam 2, oba negatywne. Dzisiaj badanie z krwi beta HCG <1.00 [cokolwiek to znaczy] ale okresu jak nie było tak nie ma.

Wszystkie miesiączki po porodzie miałam regularne, więc zaczynam się martwić. Miałam po porodzie nadżerkę, którą szczerze mówiąc zaniedbałam. myślicie, że ona może być powodem tego zatrzymania?
Ja tez jeszcze nie mialam @:no:Lekarka mi powiedziala.ze moze wrocic nawet po 7-8 miesiacach dopiero,albo nawet dopiero jak przestane karmic piersia i nie bedzie w tym nic zlego:szok::confused2:

wiecie co ja tez tak się zastanawiam o co chodzi i jak to w ogóle jest z tym cyklem jak się karmi. Na poczatku wrzesnia miałam coś na kształt @, tak mi się wydaje. Co prawda to nie było obfite , raczej takie silniejsze plamienie i nie wiem czy można było to nazwać @ ale teraz minał ponad miesiąc i nic, tylko brzuch pobolewa. Testu nie robiłam , ale też nie mam podstaw by sądzić ze jestem w ciąży bo dobrze się zabezpieczamy. Czy cykl po ciąży może być tam mocno rozregulowany czy od razu jak wraca@ to wraca regularnie. Podpowiedzcie bo ja juz sama nie wiem co robić :confused2:
zaznaczę ze cały czas karmię piersią

wiecie co ja tez tak się zastanawiam o co chodzi i jak to w ogóle jest z tym cyklem jak się karmi. Na poczatku wrzesnia miałam coś na kształt @, tak mi się wydaje. Co prawda to nie było obfite , raczej takie silniejsze plamienie i nie wiem czy można było to nazwać @ ale teraz minał ponad miesiąc i nic, tylko brzuch pobolewa. Testu nie robiłam , ale też nie mam podstaw by sądzić ze jestem w ciąży bo dobrze się zabezpieczamy. Czy cykl po ciąży może być tam mocno rozregulowany czy od razu jak wraca@ to wraca regularnie. Podpowiedzcie bo ja juz sama nie wiem co robić :confused2:
zaznaczę ze cały czas karmię piersią
U mnie było podobnie, niby miałam 2 razy @ taki skąpy, potem przerwa i pobolewanie brzucha a wczoraj dostałam najprawdziwszy @ jak sprzed ciąży wiec znowu trzeba zaopatrywać się w podpaski i uruchomić kalendarzyk;-). Od 2 tygodni Małgosia ciągnie cyca tylko 2 razy na dobę.

reklama
bohaciefka -no niestety trzeba juz sie zaopatrywac w te rzeczy niestety :wściekła/y:ja juz tez mam pierwszy raz po porodzie ale bylo super bez @szkoda ze nie dluzej jeszcze,ale to by bylo za dobrze.je tez nadal karmie piersia.

Do góry