reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Agnieszka, współczuję ci z całego serca, naprawdę. Faceci czasami mają objawy totalnego bezmozgowia:wściekła/y:
Trzymaj się i nie poddawaj a jak ci się chce płakać to rycz ile wlezie, to zawsze troche pomaga:-)
Ja dziś miałam podobną scenę:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
naprawde nie wiem co jest ale juz od kilku dni az nie moge sie doczekac kiedy on wreszcie pojedzie do pracy:wściekła/y: ale to juz na zupełnie inny wątek sie nadaje

a ja znowu bede marudzić:-Dojjj jak mnie bolą plecy:baffled:już wzięłam apap i nic nie mija, a drugiej tabletki nie chce brać także chodzę badz leże i stękam:zawstydzona/y:ja chce już urodzić:-D

oj mnie plecy pobolewaja do dzisiaj,a jak juz dluzej postoje pochylona przy lozeczku to sie nie umiem wyprostowac:no:
A mnie chyba baby blues dopada:-(Niby wszystko ok,maly odpukac jak narazie grzeczniutki,malo placze,za to ja nadrabiam za niego,a najgorsze jest to ,ze nie wiem z jakiego powodu:no:Myslalam,ze ten baby blues to tak w ok 4 dobie po porodzie przychodzi i juz mialam nadzieje,ze mnie ominal,a tu masz ci los:baffled:Mam nadzieje,ze szybko przejdzie.
A moze macie jakies dobre rady:confused:

Współczuje wam dziewczyny tych pleców, ja co prawda mam z tym spokój ale wiem jak to boli :/
Zwracajcie uwage czy staniczek macie dobrze dobrany bo to czasem jest też od tego :(

Madzia trzymaj się :) Przejdzie, wszędzie piszą że na baby blues najlepiej zostawić z kimś dzidzie na jakiś czas i zatroszczyć się o siebie :)
Ja tam polecam dobrą komedie :-) np. w czasie karmienia :-)

oznajmiam że dzsiejsza noc była najgorsza w ciągu 9 miesięcy:-(cały czas (teraz też) boli mnie z lewej strony u dołu pleców nie wiem czy to nerka czy co:confused: położyłam się ok 22 no i nie umiałam zazsnąć cos mnie tam bolało ale ból się nasilał i do 3 siedziałam na łóżku i stękałam, mąż masował mi plecy ale nic:wściekła/y:ok 3 chyba już usnęłam ze zmęczenia ale o 6 znowu to samo,co prawda zasnęłam ale o 8.30 znou obudził mnie ból:wściekła/y:czuje się masakrycznie żadnych skurczy brzucha (lekkie bóle jak przy @ poza tym nic)ale plecy bolą jak ...........:wściekła/y:
no to tyle:-Dale na prawde chciałabym już urodzićbo jak mam siętak czuć jeszcze przez przynajmniej5 dni to wymiękam:-(

u mie dziś lepiej, szyjka mniej ciągnie, spojenie rozchodziłam, mała juz mi tak nie działa na nerwy więc jest nadzieja:-)
Bóle pleców to niestety codzienność

reklama
mnie też jakiś blues dopada, choć jeszcze nie baby:-) od rana chodzę dziś wkurzona na wszystko, już mam dosyć ale nie wiem czego-ogólnie wszystko mnie dobija!!!!teraz zajadam nerwy jedzonkiem dobrym ale coś czuje że nie pomoże:-) mąż się boi koło mnie chodzić i zorganizował wypad do znajomych, z nadzieją że tam nie będę się na nim wyżywała:-)

Do góry