Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
wysadziłam go i zasnął potem i rano sucha pieluszka i znowu do nocnika zrobił
kto wie, może i z nocnych pieluch uda nam sie zrezygnowac:-) ależ by było fajnie
i znowu nocki w plecy będę miała
ale co tam, dam radę;-)

No i nie wiem czy nie zdjąć mu pieluchy na noc
Muszę się w końcu zebrać i spróbować, ale czasem przy dwójce to mi trochę ciężko i rąk mi brakuje

U nas jest podobnie jak u Ciebie tzn. nauka trwa. Milene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien. A prawie rok temu Milena sama wolala na nocnik i nie chodzila w pieluszce, pozniej pojechalismy do Pl i cala nauka poszla na marne. Od tej pory nie moge jej oduczyc sikania w pieluche. juz pomyslow mi brakuje.Milene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien.

Hm, to wygląda na to, że można najlepszy moment na naukę przegapićMilene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien. A prawie rok temu Milena sama wolala na nocnik i nie chodzila w pieluszce, pozniej pojechalismy do Pl i cala nauka poszla na marne. Od tej pory nie moge jej oduczyc sikania w pieluche. juz pomyslow mi brakuje.

my gdy mielismy taki problem zdjełam małej majtki i biegała bez....szybko zrozumiała ze trzeba siusiac do nocnika..potem na jakis czas zakładałam i jest okiBrawa dla Julki i Huberta.
Tyciu, powodzeniaU nas jest podobnie jak u Ciebie tzn. nauka trwa. Milene przebieram kilka razy w ciagu dnia, bo ona sika w majtki i nawet jej to nie przeszkadza. TAk bylo przez caly ostatni tydzien. A prawie rok temu Milena sama wolala na nocnik i nie chodzila w pieluszce, pozniej pojechalismy do Pl i cala nauka poszla na marne. Od tej pory nie moge jej oduczyc sikania w pieluche. juz pomyslow mi brakuje.
sarcia w zeszlym roku ładnie wołała ale przez szpital jej sie cofnełoGratulacje dla Julki i Huberta
Hm, to wygląda na to, że można najlepszy moment na naukę przegapić![]()

;-)
U nas to samo.
![]()
Dobry pomysl.Sprobuje i jamy gdy mielismy taki problem zdjełam małej majtki i biegała bez....szybko zrozumiała ze trzeba siusiac do nocnika..potem na jakis czas zakładałam i jest oki