reklama

Od kiedy na nocnik?

U nas dzień przerwy, wczoraj złapała nas burza przeogromna i schowałyśmy się u cioci. Tam chodziła w pieluszce, chociaz wysadzałam ją siku i w sumie przez cały dzień i noc zuzyłyśmy jedną tylko.
Ale wiecie co? Mała przestała mi robić kupę...
Nie wiem czy to kwestia tego, że w upały mniej je, czy kwestia zmiany pieluchy na majtki....
Troche mnie to niepokoi. To drugi dzień bez kupki.... :confused:

reklama
WOW!! Julcia zniknęła na chwile w sypialni, a potem przyniosła nocnik z poważniejszą zawartością i pokazuje mi mówiąc:
-O, mama, ziobać jaką kupę źlobiłam.
Dostała wielkie brawa i dwie naklejki, za to że tak ładnie załatwia się do nocnika. Jestem z niej bardzo dumna!
Moja córcia jest wspaniała i bardzo ją lubię :-) :-) :-)

A tak sie bałam, że to odstawianie pieluch będzie takie straszne! Bałam się, bo nie wołała, ze jej się chce, a jak już zrobiła, to jej nawet nie przeszkadzało!!!!!!!!!!!!!!
A tu taka niespodzianka!!!!

Ekstra dzidzia!!

Powodzenia dziewczyny. Trzymam kciuki, zeby i u Was dobrze szło!!!!!

:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D

no noc mnie też odstrasza to wstawanie i zmienianie pościeli wielgachnego prześcieradła :baffled: jednak trzeba w końcu się zmusić. pociesza mnie myśl że to już połowa sukcesu za nami no i napewno bez pieluchy fajniej się spi taki przewiew w spodenkach.:-D

Brawa dla Julki:-) super postepy!!!

powodzenia innym pozbywającym sie pieluszek!!!:tak::tak:

u nas suoper, zerow padki wczoraj, dzisiaj super woła, na zakupach bez pieluszki, wczoraj godzinę jechaliśmy do mojej babci tez bez pieluszki i spowrotem to samo:tak::-) jestem z niego dumna, że tak łatwo poszło nam z tymi pieluszkami:tak::tak::-)

ale w nocy narazie sie nie zdecyduje na zdjęcie pieluszki, dzisiaj nie wołał w nocy a pieluszka troche mokra była, ale zaraz po przebudzeniu woła na nocniczek:tak::-) opczekamy z tym nocnym odpieluzkowywywaniem pewnie troche no chyba, że znowu mnie miło zaskoczy mój synek:-)

u nas suoper, zerow padki wczoraj, dzisiaj super woła, na zakupach bez pieluszki, wczoraj godzinę jechaliśmy do mojej babci tez bez pieluszki i spowrotem to samo:tak::-) jestem z niego dumna, że tak łatwo poszło nam z tymi pieluszkami:tak::tak::-)

Ja teeeeeż tak chcę jak u Was!!! :-D:tak::-D
Książeczka zamówiona ;-) i 2 pary dodatkowych prześcieradełek też :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry