reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Od kiedy na nocnik?

Gosiu ja mam pieluszki typu let's go i one sa zakłądane jak majteczki i musze stwierdzić że u Szymka zdają egrazamin jednak jeśli chodzi na noc to zdecydowanie lepsze są zwykłe pampersy bo sa szersze i nic bokiem nie poleci.
Kasiu, a nie Gosiu;-)
Dzięki Karola, ale powiedz czy oprócz tego, że są węższe są też dużo mniej chłonne :confused: Domyślam się, że skoro są węższe to trochę mniej moczu mieszczą, ale czy nie jest tak, że jak raz dziecko zrobi w nie siusiu, to już pielucha jest napompowana na maksa :confused: Bo zwykły Pampers, to napompowany się robi dopiero po wielokrotnym siusianiu.

reklama
szymek dostał swoj osobisty tron na roczek ( foto w wątku prezenty prezenty) i czeka nas przeprawa przez meke pewnie.:baffled: choć lubi w nim trochę posiedzieć bo jest naprawde wygodny -tak wyglada ze mu jest w nim ok.:-)

Kasiu, a nie Gosiu;-)
Dzięki Karola, ale powiedz czy oprócz tego, że są węższe są też dużo mniej chłonne :confused: Domyślam się, że skoro są węższe to trochę mniej moczu mieszczą, ale czy nie jest tak, że jak raz dziecko zrobi w nie siusiu, to już pielucha jest napompowana na maksa :confused: Bo zwykły Pampers, to napompowany się robi dopiero po wielokrotnym siusianiu.
Przekonalam sie Kasiad do tych pampersow let`s go sa juz lepsze niz 7 lat temu:tak: w dzien Jenni w nich normalnie nie sa az tak napompowane ale na noc sa zwykle lepsze bo zdazylo mi sie ze Jenni kupa nad ranem poszla bokiem bo albo zle zalozylam albo w nocy sie Jenni przesunol:baffled:

Kuba też przekonał sie do nocnika.Siada sam nawet.A dziś siusiu zrobił(nieświadomie ,ale jest!):-D:tak::-D:tak::-)

Michaś załapał, że trzeba wołać o nocnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od wczoraj jak zrobi kupkę, to bierze nocnik, przynosi do mnie i patrzy wyczekująco:-) To teraz tylko czekać, że zacznie go przynosić PRZED kupką ;-)

reklama
Michaś załapał, że trzeba wołać o nocnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od wczoraj jak zrobi kupkę, to bierze nocnik, przynosi do mnie i patrzy wyczekująco:-) To teraz tylko czekać, że zacznie go przynosić PRZED kupką ;-)
U nas od kilku dni jest to samo, Oliwka sama przynosi nocnik .... jak już zrobi w pieluchę. Ale wiem, że to pierwszy etap nauki :tak:

Do góry