E
Ewcia81
Gość
gosiagro dziekuje bardzo bardzooooooooo
zaraz sie zabiore za czytanieeeeeeee
zaraz sie zabiore za czytanieeeeeeee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

słodyczy mi nie brak, jedynie chlebka...no a dzisiaj zgrzeszyłam na samych P i zjadłam 4 ciastka z ciasta francuskiego z budyniem i ananasem
no własnie Piciu mówił, ze leciało, ale sam nie zdążył obejrzec tez. I dobrze, bo jakby sie nasłuchał tego babska to już w ogóle zakazał by mi isę diecić. W paskach dziurki dorabiam, dobrze, ze mam ich dużó, to nei we wszystkich muszę, bo dużó od tesciowej, a ta chuda jak patyk, hihi.Czy oglądałyście może dzisiejszy program na tvn " Między kuchnią a salonem".
Było o dość popularnej diecie - diecie dr. Dukana.
Znany dietetyk , który na tvn style prowadzi program kulinarny z prowadzącą program " Między kuchnia a salonem" ( nie pamiętam imion i nazwisk pań) , tak wyminusowała dietę Dukana, że siedziałam z rozciapierzoną buzią i tylko mrugałam oczami.jakie ona bzdury gada.
Z tłumu wyszła młoda dziewczyna ( czyt. w naszym wieku ;-)) , która schudła na tej diecie 30 kg. i zaczęła podważać wypowiedzi pani dietetyk, że woli dietę Dukana niż wcześniejszy styl jedzenia.... Że owszem , są osoby którym dieta nie służy , bo nagle nerki im przestają dobrze funkcjonować, ale należy pamiętać o tym , by dużo płynów, wody pić!
dzięi, obejrze póki śpidla tych co nie widziały wczoraj a chciałyby zobaczyc
Dieta Dukana - Aktualności - Między kuchnią a salonem
oj tak, warto poczytać.Ewcia tak jak pisze gosiagro wszystkie 3 książki dostępne są w wersji pdf.Jednak warto przeczytać przed przystąpieniem do diety.
![]()

Zwłaszcza, że lato tuż tuż.
poza tym jakbym schudła na Dukanie to już wogóle by mnie nie było
To o cholesterol się rozchodzi, który w nadmiarze jest szkodliwy. ;-)aaaa i polecam nie jeśc całych jajek, bo żóltka mają dużo kalorii...
wiec taki omlet z większa ilościa białek niz żózłtek będzie mniej kaloryczny