E
Ewcia81
Gość
Iwcik ja tez uwilebiam zupy....i dobrze,ze mozna je jesc dowoli..........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i waga znów stanęła szlak by to trafil złosci mnie jak ani grama nie gubie przez noc no ale cóz uroki diet raz w góre raz w dół jakos trzeba przetrwac i cholernie cos słodkiego mi sie chce chyba ide zrobic cos dukanowskiego bo inaczej zgrzesze zawsze tak mam przy @ ze slodycze bym cały dzien jadła apóznij idzie w dupke i bocz:-(ki

do mnie przyszła z tygodniowym opuznieniem i brzuch napitala ze szok

migdałowe

bo chyba bym zwariowała
a i ja tez teraz na P+W i nie licze na spadek wiec nawet sie nie waze bo maz kupil mi nowa wage z dokładnoscia do 100gr wiec nie chce sie załamac 

no i fakt jakos ociazale ida te kg w dół a w gore raz dwa lecą:-
A @ niestety nadal nie mam 

64,8!!! az kichnelam
i zas od nowa...a na sobote to mi sie takie obzarstwo szykuje ze chyba tyle nie jadlam prezz caly tydzien...jade z moja Noemi na noc do kolezanki i juz zesmy wczoraj obmyslaly czego to my nie zjemy
napewno beda mega tuczace nachos zapiekane z serem... a i cos slyszalam o zupce kartoflanej z podpiekanym bekonem... no i wiaderko kurczaczkow z kfc do tego ich puree z sosem i pycha surowka :-) wiecej grzechow nie wymieniam 

marzy mi sie i brzuch plaski ,reka chudsza(bo jakos taka wielka sie zrobila
..i w biodrach ciut mniej...reszta moze byc...no i cellulit won niech idzie 
ale i tak u mnie jeszcze kolejne 8kg trzeba zgubic :-(niedawno miałam przestój wagowy ze wzgladu na @ ale teraz znów schodzi w dół no i nie ma co ukrywac ze na P+W waga leci pomalutku nawet i tylko 500gr a na samym P szybciej leci w dół

mysle ze jeszcze miesiac i bede wazyc 65 a pózniej zobacze jak dam rade to bede chciala na 60 wskoczyc i bede happy i na 3 faze przejde