reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Maciuś dziś zjadł całe żółtko. Z odrobiną wody, bo było za suche. Nie smakowało mu aż tak, ale zjadł bez marudzenia.:tak:
A można już dawać całe? bo ja daję co drugi dzień pół żółtka, Igor je uwielbia jakbym mu dała całe to też by zjadł ze smakiem.

reklama
A można już dawać całe? bo ja daję co drugi dzień pół żółtka, Igor je uwielbia jakbym mu dała całe to też by zjadł ze smakiem.
Od 9go miesiaca cale ( a Macius przeciez juz prawie 9 miesieczniak) ale ja tam daje juz Staskowi cale a czasem pol...jak mnie najdzie:rofl2::-D

A właśnie a jak liczycie miesiące swoim dzieciom bo ja np liczę, że kończy 8 miesiąc 7 maja jak skonczył 8 miesiąc ---- matko ale składnia zdania :dry: wybaczcie :-p bo co niektórzy liczą tak, że jak skonczy np dziecko 7 miesięcy i zacznie licznik bić na 8 miesiąc to traktują to jako 8 miesiąc :dry::baffled:

Ja również daje małemu całe żóltko.

a jakie ryby juz mozna podawac maluszka i jak je podawac???
Moj juz jadl dorsza, szczupaka ( zlowionego przez dziadka:-)) wiec chyba nie ma reguly, byleby nie bylo osci. Podalam mu ugotowane i "zwidelcowane"
A Stasio dzis sprobowal lodow, oczywiscie ociupnke na swoim pierwszym wafelku:-)..i rzeczywiscie zdziwiony byl temperatura nowego dania:-D

reklama
Hejka. Ja dawałam pangę i dorsza. Piekłam w celofanie w piekarniku. Ja też już dwa razy dałam całe żółtko, 2-3 razy w tyg to zależy.

Do góry