reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
kupilam ostatnio nowosc z hippa- zupki jarzynowe bez miesa. pomidorowa i jarzynowa. i wiecie co jest w ich skladzie? pieprz i sol jodowana! :szok: ale sa pyyyyyyyszne. piotrek nawet nie zauwazyl kiedy skonczyl mu sie sloiczek :laugh2:
moja hanifka wcina te zupki od miesiaca i bardzo jej smakuja a ja nawet nie zauwazylam ze ona jest zabielana a hani przeciez skaze ma w ogole przypadkiem sie kapnelam ale n ic jej po niej nie ma zadnych wypraskow to samo z ciasteczkami je maslane i tez nic nie ma dzis sprobuje podac jej deserek z jogurtem zobaczymy

Skaza chyba mija z wiekiem prawda??
Kiedyś dałam Matysowi jabłko z jogurtem i coś niby mu wyskoczyło. Poczekałam trochę i wczoraj znowu mu dałam. Kurna wyskoczyły mu takie 2 malutkie a`la liszajki. Chyba od tego jogurtu. Może jeszcze nie może:baffled: Poczekam jeszcze trochę i znowu spróbuję

Kubuś dziś zjad pięnie miseczke zalewajki z ziemniaczkami :-) i ziemniaczki z koperkiem i masełkiem :-)

Wiedziałam,że ktoś zapyta!!! :-):-):-) Tu na Śląsku, a przynajmniej w Zawierciu tak nazywamy barszczyk biały - inaczej żurek :-)

reklama
Do góry