Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
piotrus juz od szostego miesiaca je truskawkowe deserki z hippa. kaszke oczywiscie tezMaciuś wczoraj po raz pierszy dostał truskawki pod postacią herbatki, a dziś pod postacią kaszki. Alergii chyba na nie nie ma.:-) Na świeże truskawki poczekamy do lata.

a ja kaszanke bym dala. wiadomo, ze nie caly talerz ale bym dala. skoro jest na pewno swojska... to ta sama dyskusja co z moimi pomaranczamiJa bym nie dała. A dalabyś salceson?
a salceson... nie lubie i pewnie dlatego bym nie dala ;-)no ja jadam i rosolek i kaszanke i zyje... dlatego bym dala. a swoja droga narobilyscie mi smaka!Majandra tak wg mnie rosołek jest ok i rozczaruje Cię nie jest tłusty bo nie gotuje takiego. A tak poza tym to ja sama jadłam rosołek i jakoś żyje więc zbridni nie popełniam.