gagulec
wrześniowa mama 2007
Gagulec to my dziś spróbjemy zapchac kichy małego na noc, zobaczymy co z tego wyniknie.
no to przespanej nocki życzę:-) i czekam na relacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gagulec to my dziś spróbjemy zapchac kichy małego na noc, zobaczymy co z tego wyniknie.
tez sie zastanawialam kiedy wreszcie podawac na kolacje cos innego niz butla. ale znajac zycie to piotrek chocby nie wiem ile tego chleba wciagnal to w lozeczku i tak bedzie darl jape o mlekoDziewczyny wczoraj za waszym przykładem dałam małemu chlebka z pasztecikiem. I kocham was za podsunięcie tego pomysłuMały wsuwał, ze aż mu sie uszy trzęsły i buźkę otwierał po jeszcze- i takim sposobem wciągnął prawie dwie kanapeczki
popił wodą później cycusiem i zasnął o 20 to obudził sie o 5rano na cycusia.

Jak był głodny tto się obudził i tyle. Tylko,że ja też mam ten luksus od 2 miesiąca i mały śpi od 20-22 do 9-10 z 1 pobudką na amciu.no ja wlasnie od trzeciego miesiaca tezNigdy nie dawałam jeść na śpikaJak był głodny tto się obudził i tyle. Tylko,że ja też mam ten luksus od 2 miesiąca i mały śpi od 20-22 do 9-10 z 1 pobudką na amciu.
i tak sobie mysle czy to nie dzieki temu, ze piotrus po prostu nie nauczyl sie wybudzac 

a tak na przyszlosc, jesli inne tez tak beda spaly w nocy, to... wiecej dzieci poprosze ;-)
) że zadzwoniłam nad ranem po pielęgniarkę - niby że do toalety chce iść - i przy okazji zapytałam co z moim dzieckiem -a ona że to normalne że dziecko po porodzie tak śpi -szkoda że dopiero nad ranem bo całą noc wpatrywałam się w nią z przerażeniem zamiast się wyspać...