Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to mnie zdziwiłaś byłam pewna że od 4 m-ca to znaczy że dziecko skończyło 4m-ce.Hruda, od 4. miesiaca, czyli po 3. miesiacu. Jesli uwazasz,ze Stasiu sie nie najada moze wprowadz mu kleik lub kaszke, sa bardziej sycace niz mleczko. Oczywiscie zacznij od malych ilosci.
ja zaczelam podawac kaszke ryzowo kukurydziana z Nestle ktora jest od 4 miesiaca nie 5-tego a teraz podaje kaszke ryzowa z jablkami lub bananami ktore rowniez sa od 4 miesiaca nie od piatego w przyszlym tygodniu wprowadze kaszki ryzowe z brzoskwiniami i malinami rowniez od 4 miesiac kaszki te sa z Bobovity...mam tez kleiki ryzowe od 4 miesiac z Bobovity ale narzie nie podaje bo slyszalam ze kleik powoduje zaparcia i nie wiem czy to prawda czy wy sie dziewczyny orientujecie jak to jest z kleikami???a klavell kaszka mimo ze na wiekszosci napisane jest od 5 miesiaca? pogubilam sie zupelnie, Stasiek glodnieje z dnia na dzien bo przerwy miedzy jedzonkami sie zawezaja...wiec moze juz zaczac?
tu masz kaszki i kleiki dla maluszkow od 4 miesiacaNamieszalam...ale Majndra, wydaje mi sie ze po 4 miesiacu. Sprawdzilam na kilku stronach gerber, nestle czy hipp i tam jest napisane po 4 miesiacu a kaszki czy kleiki nawet po 5 miesiacu !. Ale czemu tak wiele z was zaczelo z wczesniejszym dokarmianiem?