reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

no cóż,myśle ,że wakacje są najleprzym momentem i okazją do zasadzenia ziarenka.więc kochane życze nam i naszym kochanym facetom powodzenia. :laugh:

reklama
Izabelka pisze:
Ja nie biorę żadnych tabletek, a te bóle mam od zawsze-spadek po tatusiu :mad: a przez to że nic nie biorę to cierpię po parę dni. Ale już dobrze ;D
Współczuję ci z tymi bólami, wiem coś o tym. Ja nie mam jednak typowych migren, tylko bóle klasterowe, czyli promieniuje mi od oczu... nie funkcjonuję wówczas. Ja z kolei mam to w spadku po mojej mamie, bo od kiedy pamiętam bolała ją ciągle głowa...

janet witaj w gronie starających się :)
Życzę Ci jak najszybciej fasolki:)
malinka fajnie że już wróciłaś:) Wypoczęłaś na wyjeżdzie, jak się czujesz???

reklama
MAXIN ILIANKA wypoczelam czuje sie swietnie w dniu wyjazdu bylam na usg z maluszkiem wszystko w pozadku.Szkoda ze sie tak skonczylo jak sie skonczylo ale widocznie tak mosialo byc.Juz spory kawalek nie moglam sie dogadac z ta kolezanka i w koncu wyszlo jak wyszlo.

Do góry