• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

optymistycznie starające się

Dzięki Elżbietko! Najbardziej zastanawialo mnie to czy jak teraz wzięlam go zanim mialam jeszcze owulacje to moglo jej nie być. W sumie nie wiadomo czy byla czy nie (wg objawów wydaje mi się że byla, ale generalnie balowalam na urlopie 1000 km od domu i nie bardzo moglam się dokladnie obserwować) i mam malą nadzieje że jednak @ nie będzie:) Zrobie tak jak mówisz-poczekam pare dni i jak sie plamienie nie rozkreci w @ to zatestuje:) W sumie nie czuje się na @ - zawsze czulam to parę dni przed, ale jak dopiero zaczęlam brać duphaston to pewnie może być różnie... Badania robilam - gin mi zmniejszyl bromergon z 1 tabl do 1/2 jak sie wyniki poprawily, przedtem dlugo bylam na jednej.

reklama
Oj wiem cos o tym....ja po tych moich objawach i testach z II kreskami mialam bardzo bardzo bolesne @ !!a najgorsze bylo to jak dostawalam skurczy a potem widzialam paskudne skrzepy :(:(:(

witajcie
oj te badania. dzis bylam u gin, bardzo sympatyczny. zaproponowal mi usg dopochwowe. jutro ide na to badanie. zobaczymy co mam tam w srodku. powiedzial mi zeby moj facet sie przebadal, ale jak sie dowiedzialam ile to kosztuje od 70 do 100. u was tez tyle kosztuje? to duzo. szok. a jak dostane @ to zrobie sobie badania na te hormony.
mam pytanie, mam nadzieje ze nic nie przekrecilam...o co chodzi z testem na mnogosc sluzu szyjkowego? tez trzeba to sprawdzac, czy to wazne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry