reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Ja Kimka jeszcze podejdę do 3 próby w bocianie, a pytałam, żeby w razie czego był jeszcze plan B:) to chyba masz jakieś inne badania kliniczne, bo u Nuny mógł być max 2 stopień a ja też mam pewnie 4. A masz może jakiegoś linka odnośnie tych badań do których Ty podchodziłaś?
Anula a Ty jak teraz podchodziłaś do crio, to kazał Ci Mr. powtarzać posiewy? Dodzwoniłam się w końcu. Na każde moje pytanie wyrażał zgodę:)

Ostatnia edycja:
reklama
A co wylosowalas G czy P ? :) teraz czekam na ciebie kochana!

Kimka ja wylosowałam G :) nie wiem czy dobrze czy nie, ale pielęgniarka stwierdziła, że z korzyścią dla mnie...a TY co miałaś?? no ja Kochana mam zamiar leniuchować i odpoczywac ile się da :) zero pracy i nadmiernego wysiłku hehe

Anikola to sa te same badania, tylko wiesz jak to jest, co klinika to inaczej mimo wszystko...tak jak z tym refundowanym in vitro... w jednej będą robić problemy a gdzie indziej się ktoś załapie bez problemu...

anikola ja do crio nic nie robiłam, szczeże mówiąc to badania jeszcze były ok, ale teraz to nie wiem bo w niedziele jadę do bociana i zobaczymy co dr powie, badań nie zrobi w niedziele bo to będzie 2dc, ale pasowałoby powtórzyć,

ok w końcu chwila spokoju po pracy:-)

Więc tak na wizycie widziałam dużo pęcherzyków i doktor powiedział ,że jest wszystko ok , ale po godzinie dostałam tel. z kliniki ,że moje wyniki z krwi są za niskie i konsultowały je z doktorem , mam podnieść jednostki menopuru ze 150 na 225.
i wizyta w poniedziałek , następne podglądanko .
Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze teraz :-(

Kimka gratulację :-)

Ostatnia edycja:
Chyba o estradiol chodziło właśnie , a pęcherzyki małe na razie , za mało menopuru :-)

Madziulka w poniedziałek będziesz też na badania krwi ? ja rano z emem mam stawić się na badania i podpisanie jakiś dokumentów , pewnie zgoda na zabieg , a wizytę mam na 13:40 .
pozdrawiam

Kimka gratki :-) za przyrościk kciuki!
Madziulka ja też w poniedziałek będę w Parensie i rano na badaniach po 8 i o 13 na podglądanku, zobaczymy co u mnie się pokaże, to będzie 7dc, a 6 dzień stymulacji! Dziś bolała mnie cały dzień głowa, może to być po zastrzykach Kobietki?
Nuna, a u Ciebie skąd te pęcherzyki po wyciszaniu? Hmmmm?

MadziuRz estradiol pokazuje ile pęcherzyków jest dojrzałych, przelicza się ok 200 na pecherzyk...
Madziulka87 ja nie mam pojęcia skąd tyle pęcherzyków się wzięło! ale tak jak pisała kimka, to że tyle ich jest nie znaczy że wszystkie urosną

reklama
Madziu a tak naprawdę to wczoraj miałam już 5 dc, bo ja zaczęłam brać zastrzyki na wyciszenie od 20 dc, brałam 14 dni i w trakcie brania dostałam okres, więc może dlatego, że to już 5 dzień...ale jak do tej pory nigdy tyle pęcherzyków nie miałam bez wspomagania! sama byłam mega zdziwiona!!

Do góry