Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I to karmienie piersia...brrr jak przypomne sobie...to juz zamawiam butelki i wybieram mleko modyfikowane i mam to gdzies ze znowu ktos tam mnie nazwie wyrodna matka...Z pierwsza ciaza od poczatku mialam problemy, ale przynajmniej Zoca wynagrodzila mi to tym ze ladnie w nocy spala i budzila sie tylko na mleko, teraz wiekszych problemow nie ma i juz mam wizje kolek, zaparc, nie przespanych nocy, alergii....Gupol ze mnie ale nie potrafie dzisiaj o niczym innym myslec, jak tylko czy i jak ja sobie dam rady z 2-ka dzieci

Znowu mam grzybka-już wczoraj zapodałam mu globulkę
Rano jakoś nie mogłam zwlec się z łózia bo wczoraj troszę przegiełam z porządkami
Zaraz lecę na allegro-może wyszukam coś dla Maluszka
:-)
wy chyba nieśpicie
ja też tak mam;-)
na ploteczki hihih namówie ją na pizze
qqatqa ja nie napisalam ze to jest zalezne jedno od drugiego, chodzilo mi o to ze nawet jak cie nie natna istnieje duze prawdopodobienstwo ze sama pekniesz. Nie sadze zeby polozne nacinaly krocze dla rozrywki, albo zeby one sie mniej meczyly itd., robia to zeby nam pomoc.Nie mowie tez ze kazda kobieta ktora nie jest nacieta napewno peknie. Co do statystyk, ze np. w anglii nacinaja krocze tylko ok 20% rodzacych, to tez tylko przyblizone procenty, poza tym jesli juz nie chcemy byc naciete to trzeba duzo wczesniej cwiczyc miesnie ktore pozniej sie naciagaja, i w tym jest cyba problem, a nie na nacinaniu. Czy ktoras z nas cwiczy te miesnie, czy wogole o tym slyszala??Magdasf1 u mnie w szpitalu jest 98% nacieć, peknięcie szyjki i wewnatrz nie ma się nic do nacinania krocza, bo nacieci krocza nie chroni przed tamtymi pęknięciami, tak mnie przynajmniej uczono
a ja już cześć ogarnełam, i zarraz zbieram się za resztę