Asionek31
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
nie zaglądałam o was 2 dni a dziewczynki piszą i piszą.
A propos teściowych mieszkam z teściami od 6 lat my mamy górę oni dół na początku były malutkie zgrzyty, ale teraz to bym się stąd nie wyniosła.
1. codziennie obiadek nam zrobi, śniadanka też, po chlebek rano chodzi.
2. pieniążki jak trzeba pożyczy.
3. dzidziusiem też się zajmie.
Ja nie będę narzekać:-)
najwazniejsze , ze zadowolona jestes
Cześć kobitki. Zawsze marzyłam, ,ze jak wyjde za mąz to będę miała swoje własne gniazdko, swoją własną rodzinę i będę panią swojego domu. Niestety życie pisze własny scenariusz, i jestem skazana na mieszkanie w jednym domu z teściową.Ona na dole, my na górze, ale kuchnia póki co jest jedna na dole. Tyle dobrze że każdy na własnym garnuszku.W przyszłości mamy plany na własną kuchnie, ale póki co brak kasy. Należę do osób powściągliwych i wielę duszących w sobie i dzięki temu nasze stosunki są jako tako. Dobrze że w mężu mam sprzymierzeńca. Ale brak intymności, takiego wyluzowania bardzo mi brakuje i zazdroszcze wszystkim, którzy są na swoim.
agnus czasami trafia się anioł, a nie teściowa i wtedy jest super.
moze kiedys uda sie jeszcze na swoje isc !
Herbata - taki słodki ten kociak, że aż chce się go zjeść :-)
u mnie dziś upały po 30 stopni bleee ja chcę już jesień ;-)
dobranoc lachony ;-)
od wtorku ma byc chlodniej takze juz niedlugo
dobrej nocki

...jak ostanio leżałam to widziałam jak do jednej laski i dzidziola władowało się na raz 18 osób!!!!
Naprawde spory problem, az mi sie przez kilka dni gromadzi wszystko a potem z ogromnymi bolami budze sie w nocy i wychodzi w postaci plynnej i fuuuu ze tak powiem