reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hey kochane:-)

Ja się tylko melduję ;-);-) Jakoś ostatnio nie mam sił siedzieć przed kompem :baffled::baffled:
Ale muszę się pochwalić, że dzisiaj moja perełka dała mi nawet trochę pojeść ;-);-) Bo tak normalnie, to prawie wszystko mnie odrzuca i na krakersach jadę :dry::dry:

A co do coli i gazowanego, to... tak "normalnie" (tzn jak nie jestem w ciąży), to odżywiam się zdrowo - zero smażonego, wędlin, zero napojów gazowanych, jeśli herbata, to tylko zielona itp...Teraz nie wyobrażam sobie życia bez napojów gazowanych :baffled::baffled: Tzn pijam colę w małych ilościach (świetnie działa na mdłości) - gdyby nie ona, to chyba nic nie udałoby mi się zjeść :dry::dry: Stałam się tez miłośniczką wód smakowych :baffled: Bo po nich nie odczuwam tak mocno dziwnego posmaku w ustach :dry::dry: Tak więc moje plany pt. "w ciąży będę się racjonalnie odżywiać" w chwili obecnej zamieniły się w " dobrze, jeśli cokolwiek uda mi się zjeść i tego nie zwymiotować" :baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku ;-);-);-)Do napisania jutro :-)

reklama
Strasznie mi przykro Szafirek:( Trzymaj się i powodzenia następnym razem!

Kochane, strasznie Wam dziękuję, że tak czekałyście na wieści - to bardzo budujące :) Przepraszam, ze tak długo ale siedziałam z moim i oglądaliśmy nasze zdjęcie :)

Wszystko jest w porządku :) Serduszko ślicznie bije! Słyszałam, a na dodatek widziałam rączki, nóżki i..... wygibasy mojego maleństwa :) Normalnie ruszało się na boczki :) Prawie się popłakałam.

A jeszcze usłyszałam, że ciąża jest młodsza o 2 tygodnie i termin mam na 16 października. :) Ale wciąż jestem październikówką :)

Buziaki Dziewczyny! :*

kasis strasznie się cieszę, że wszystko w porządku :)

Zycze aby ten dzien zaczał sie dla was milutko

Wczoraj zakonczyłam dzien awantura na dwóch pocztach i tak sie zdenerwowałam ze mało co przy naczelnikowej sie nie popłakałam.

cześć dziewczyny :-)
udało mi się wczoraj nie przespać całego wieczorku;-)sukces. Co do jedzonka, to tez nie pijam gazowanego, serów pleśniowych i surowego mięcha ni jem. ale przyznam się, że mam często ochotę na niezdrowe-pizze, kebaba, tosta... szok. i powiem, ze na tosty się kuszę czasem... mam nadzieje, ze mocno nie zaszkodze niuni.
cieszę się, że po wizytach u Was wszystko dobrze :-) oby tak dalej!!!!
szafirkowi składam wyrazy współczucia i mocno ściskam.
ja jakoś smutna jestem niewiedzieć czemu:-(
czekam na 2 wizytę-22 marca i wtedy odbiór wyników, oby były dobre
dawidowe Ty dziś lecisz??

Witam wszystkie Październikowe Mamy:)
Jestem tutaj nowa i również mam termin na Październik. Niestety zostałam sama z moim maluszkiem i boje się, że sobie nie poradzę. Weszłam tutaj aby poszukać jakiś miłych duszyczek, które pomogą mi to wszystko przetrwać. Jest to moja pierwsza ciąża i nie wiem zupełnie co mam robić! Może macie jakieś rady dla smutnej mamusi:(

Cześć. Chciałam się przyłączyć do Waszej grupy :) Termin mam na 1.10.10 więc chyba tu pasuję :) To moje pierwsze dziecko. Pozdrawiam :)

Mamuska26- witaj. moja rada: Usmiechnij sie , nie denerwuj sie i nie smuc, bo malenstwo to czuje,a i tobie w niczym to nie pomoze. Wiecej wiary w siebie-dasz rade! Jesli chcesz, opowiedz nam swoja historie, wygadasz sie,a nam latwiej bedzie Ci radzic i pocieszac:)

nagini84 - witaj wsrod nas:)

Usmiechu zycze wszystkim pazdziernikowym mamusiom! ale nas sie tu duzo robi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry