lolisza
Fanka BB :)
Karen, a na Ujastku i w Rydygierze mają umowę z laboratorium Diagnostyka? Bo na pewno mozna zrobić w ich laboratoriach - wykaz: DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Wyszukiwarka badań, po kliknięciu w zakładke "nasze placówki" znajdziesz punkty w Krakowie. Na pewno mają na Wolskiej, Olszańskiej, w MSWiA na Galla. Na Wolskiej do południa i w soboty sa takie kolejki, że głowa mała, na szczęście do tego badania nie trzeba być na czczo, chyba że za jednym ukłuciem chcesz zrobić np morfologie.
Beata10, mi też wieczorami brzuszek znacznie się powiększa, ale to moje jelitka + sadełko jak sądzę...
Beata10, mi też wieczorami brzuszek znacznie się powiększa, ale to moje jelitka + sadełko jak sądzę...
masakra jakas! ja mam to szczescie ze ojciec pracuje na lotnisku i mamy jakis pakiet rodzinny wykupiony, ojcu potracaja 70zl miesiecznie i cala rodzina chodzi do praywatnej kliniki i sie leczy... gdybym ja miala placic tak za te badania to ciezko by bylo...
nie mam juz pomyslu co jesc bo na nic niemam ochoty (na szczescie mdlosci niema) teraz usmazylam sobie pomidorki i na nich jajeczniczke z cebulką i nie moge tego zjesc
jakos mnie odrzuca i cebula przestala smakowac jak nigdy
meczące to jest bo ciagle jestem glodna a juz na nic nie mam ochoty
no i na usg wyszlo mi ze łozysko mi sie lekko obsuwa i nie moge sie schylac, dzwigac, wyciągac rąk do góry i musze sie oszczedzac i sporo lezakowac