Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No tak, każdą rozmowę o produkcie, bo chyba na tym to polega :-) Raportów powinno być tyle, przynajmniej tyle, ile masz próbek do rozdania.A jak to wygląda? Ja teraz łażę po osiedlu i szukam ofiarKania, Rysia, czekam na Wasze opinię na temat mleka Gerber na priva, to odeślę swoją ;-)
![]()

Dobranocka wiem, wiem ale to niech tak hurtem pójdzie i wilk będzie syty i owca cała.
Doris moja już raz napiła się wody w ten sposób ale nic się jej nie stało :-) teraz ma manię wychodzenia z wanienki albo stania w niej i nic jej nie powstrzyma przed tym.

Dzień dobry!
Mała mi, makuc- Przepraszam bardzo za zniknięcie i brak PIWKA. (internet mi wysiadł i w końcu poszłam spać) W ramach rekompensaty dzisiaj daję Wam po ReddsikuTylko zostawcie sobie na wieczór. Bo podobno damy przed 12 nie piją
![]()
!![]()
. Nie mam sumienia go budzić,bo raczej by nie zasnął tak szybko ponownie. A miałam zamiar iść na spacerze do mcdonalda właśnie na kawę
,którą bardzo lubię.
.Smacznego!!!