reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Doris ja z polewą truskawkową, wszystko co jest truskawkowe jest przeze mnie uwielbiane :-)

My też kąpiemy w małej wanience, która stoi w dużej i mamy tą matę antypoślizgową, sprawdza się w małej więc w dużej pewnie też się sprawdzi.

Burza idzie...

emiliab dziekuję. No i zdecydowanie nie budź smoka. Mogłoby to spowodowac jego zły humor i wogóle , lepiej nie ryzykowac. A co sie odwlecze.... , ja tez lubie kawę z mcdonalda.
kania ja tez lubie wszystko co truskawkowe , ale akurat te lody z mc'a lubie z czekoladową (wyjątkowo).
Moja wanienka nie miesci sie w duzej. Bardzo duza jest i szeroka
U nas tez burza idzie.

Ostatnia edycja:
Doris kawa jest tam pyszna, jak przyjeżdżałam na zajęcia do Krakowa co weekend to pierwsze swe kroki kierowałam do MC D. żeby kupić sobie kawy :-) Narobiłaś mi smaków... popołudniu zabiorę Oliwkę i się wybiorę na lody do mc.

Apropo truskawek to właśnie mąż mi przekazał złą wiadomość "nie ma truskawek, podobno jest deficyt na rynku bo sucho i nie chcą rosnąć" :-( ale podobno ma jakąś dla mnie niespodziankę, może bób:-) u Nas jeszcze nie pada ale jest blisko.

Ostatnia edycja:
Emiliab ja też, super że kran już działa i możesz myć naczynia jak cywilizowany człowiek ;-)
Doris podeślij troszkę,Ala wysłała z rana ale na moje możliwości to mało, wciąż mało...
a gdzie Makuc? na badania pewnie poszła :-)

Ostatnia edycja:
Lody wolę z polewą truskawkową albo karmelową, ale tylko te z McDonalda. Pozostałe tylko w wersji śmietankowej bez dodatków :-)

Z matą mam problem, ponieważ posiadam rogową kabinę prysznicową z głębokim brodzikiem (taką z siedziskiem). Większość mat jest prostokątna i dość spora, więc odpada. Raz tylko miałam fajną rybkę, która idealnie pasowała. Szkoda że nie mogę trafić na coś takiego. Ostatnio nawet wpadłam na pomysł zakupienia małych antypoślizgowych rybek czy innych kształtów. Muszę poszukać.

reklama
aniawa ale są róznej wielkosci takie maty. Sprawdz sobie np na allegro.

kania właaala ;-)

Załączniki

• truskawki.jpg
    truskawki.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry