Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

! obudzić "na śpiącego królewicza" jak milutko
musze zapamiętać :-)

ach humanistka ze mnie
Roxannka napisał/a:
sarisa, a zapomniałam zapytać czy u was też wczoraj gorąco było ?![]()

całe szczęście czuwam!

mniam! uwielbiam!!!
. Matka natura w moim przypadku niezdecydowana była 

ach ileż Ty tajemnic w sobie skrywasz kobietoRoxannka napisał/a:
lunatykowałam jak miałam naście lat, potem jakoś samo przeszło, ale na koloniach to mieli ze mną wesołoteraz tylko gadanie zostało, mąż mi czasem opowiada i mówi że się boi bo to co gadam to tak jakby od tyłu płyte puścić![]()
![]()
![]()

tak Wam duszno, parno i gorrrrąco w sypialniach ostudzę Was, a comakuc napisał/a:
chwaliłam się piękną pogodą a tu oooo. WICHURA i CHMURY. chociaż eeeee to wiatrzysko to pewnie przeciąg ALICJOWY wywolał
niech sie temperatura wyrówna 

czy tylko ja lubie mieć rękę na pulsie i wszystko dopilnować po swojemu
? aż mnie skręca że nie ma mnie tam teraz. Mała dziś ma gorszy dzień i zaczęła mi kupkować na potęgę, było już w sumie 5 bomb od rana, zaczynam sie martwić :-( . kombinuje co wczoraj innego jadła i nie przychodzi mi nic do głowy..chociaż...wczoraj dostała od chrzestnego całego pomidora, do zabawy, mój brat nieświadomy jest tego że ona zje wszystko. Więc zanim sie zorientowałam pożarła połowę pomidora ze skórką. Może to od tego? generalnie jest ok, troche marudzi ale nie bardziej niż zwykle za ro produkuje takie miny że szok