Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak to jak??? trza mieć jutro małża imieniny i nie mieć prezentu
:-)
... zakładać na tyłeka przy okazji zajrze w jedno miejsce coby jakiś prezent na dzien ojca oblukać
Ale podłub, może coś na dzień Ojca wyciągniesz Teraz to ja mam głupie skojarzeniaAle podłub, może coś na dzień Ojca wyciągniesz
![]()

jak sobie zasłuży to tylko taki "prezent" dostanie ;-)
dobranocka jeszcze trza dodać: dzień bez postów makuca to dzień stracony;-)
a potem nas postami zasypie, a ja muszę iść wyspacerować dziecia. Tylko cos od godziny się zebrać nie mogę. D... przyrosło do tego fotela czy co...? 

ja jestem i to bardzooo :-(Zgadzam sie z Tobą, Efą, Sarisą i Emiliab we WSZYSTKIM () w 100%. Mój M. cały czas mnie o tym przekonywał, że ja naiwna jestem...
dawidowe, Nora Roberts "Trylogia kluczy", lubię takie klimaty:-):-):-)
tynk położony;-)dzidzi jeszcze śpi ale raczej nie za długo... z taką wściekłoscia gryzie wszystko że strach pomyśleć jak M pojedzie na nockę, wczoraj na dobranoc poszedł nurofen bo przez sen tak co chwilę płakusiała że żal było słuchać...
możecie tak w skrócie podrzucić jakieś pomysły na zabawkę dla dziecia z poziomem cierpliwości równym -1?wiem że to nie ten wątek ale naprawdę nie mam czasu zaglądać na poboczne ostatnioz góry dziękuję w imieniu małej nerwuski!!!
![]()