reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc no co Ty jak to nie czytamy? Jesli chodzi o piffko to już M. mi kiedyś takie zaserwował i dopiero strzeliłam focha. A jeśli chodzi o ryk to i moje dziecie z nim wstało i kurde już 2 zęby mamy? czyżby kolejne szły?

reklama
doris nam gdzieś znikneła :-(

a ja wkońcu się zbieram bo zaraz zaczne być eko i dziecku pieluchy tetrowe zakładać na tyłek :-p a przy okazji zajrze w jedno miejsce coby jakiś prezent na dzien ojca oblukać :tak:

Makucowe posty czytam obowiązkowo, bo nieprzeczytany Makuc to zły Makuc :-D:rofl2:

Czarodziejka, a który to z trzech dni trzydniówkowych? Bo chyba już trzeci, co...? Ściskam Was,a Krzysia bardzo delikatnie :*

jak to jak??? trza mieć jutro małża imieniny i nie mieć prezentu:-p

:-)

Mój mąż będzie miał w swoje imieniny.. urodziny Franka. Więc prezent z głowy;-)

Mocno u was wieje? Bo u mnie na 9 piętrze pizga jak w kieleckim(sorki rysia). I nie wiem,czy się z wózkiem utrzymamy:-) tam na dole

dobranocka jeszcze trza dodać: dzień bez postów makuca to dzień stracony;-)

Jestem strasznie rozczarowana :-(

Makuc opinię wyślę na pewno, rozmawiałam dziś z przełożonym i powiedział mi żebym czas awarii wliczała do czasu pracy sobie, więc jak dziś nie działało ok 1,5 to tyle mam sobie zmiar policzyć, czyli zostało mi jakieś 45 minut pracy i mam nadzieję że jutro zamierzony Twój plan wypali :-)

Roxannka nie bawię się w przeciąg, ostatnio dużo myślę o tym co się tu dzieje na forum...apropo gadania przez sen to jak moja po mnie odziedziczy to maskara będzie...też lunatykujesz? hahah, na dzień ojca kupiłam wczoraj koszulkę na allegro :-)
Dobranocka brzuch niewielki ale w 5 miesiącu nie miałam wiele większego :-)

Zgadzam sie z Tobą, Efą, Sarisą i Emiliab we WSZYSTKIM ( :wściekła/y: ) w 100%. Mój M. cały czas mnie o tym przekonywał, że ja naiwna jestem...
ja jestem i to bardzooo :-(

Happy współczuję tego mandatu małżowi, ale dobrze że jest już z Wami.

Czarodziejka jejku współczuję nocki i tych nerwów, stresu, zdrówka Krzysiowi życzę a Wam dużo sił mam nadzieję, że szybko minie, że to 3 dniówka, w tamtym tyg to przerabiałam.

Poza tym od 1,5 nic mi nie działa, upał na zewnątrz ale idzie burza więc mam nadzieję że się ochłodzi a jestem z siebie dumna bo ugotowałam wczoraj dziecku zupę jarzynową z kurakiem haha, słoików nie chce zobaczymy czy to zechce...

reklama
dawidowe, Nora Roberts "Trylogia kluczy", lubię takie klimaty:-):-):-)

tynk położony;-)dzidzi jeszcze śpi ale raczej nie za długo... z taką wściekłoscia gryzie wszystko że strach pomyśleć jak M pojedzie na nockę, wczoraj na dobranoc poszedł nurofen bo przez sen tak co chwilę płakusiała że żal było słuchać...

możecie tak w skrócie podrzucić jakieś pomysły na zabawkę dla dziecia z poziomem cierpliwości równym -1?wiem że to nie ten wątek ale naprawdę nie mam czasu zaglądać na poboczne ostatnio:zawstydzona/y:z góry dziękuję w imieniu małej nerwuski!!!:tak:

tak wiec podrzucam: naucz grac dziecko wp ilke rzucaj jej i niech ci odrzuca:)

nagralam video mojego "pieseczka" Leane i wrzuce wieczorem.
prasowanie skonczone, obiad sie konczy i musze jechac do roboty. blagam nei piszcie 100 stron!!

poza tym maz ma liste zadan do wykonania. upral dzisiaj kota w 30 bez wyrzymania:)))))))))))))))) serio musial ja wykapac bo co pol roku ja kapiemy ta mende Oggie.

EFA, SARISA chyba wiem o co kaman.

nic spadam zdajesie bo czas na mnie.... wrrrrrrrrr robota...najgorzej bedzie jutro....

DOBRANOCKA swoim brzuchem sie nei przejmuj bo tak jak ci pisalam -mi wywalilo w 8 mcu nagle jak arbuza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry