makuc
Fanka BB :)
makuc,![]()
Makucowe posty czytam obowiązkowo, bo nieprzeczytany Makuc to zły Makuc![]()
dobranocka jeszcze trza dodać: dzień bez postów makuca to dzień stracony;-)
nie no ja żartowalam z tym fochmistrzemDobra, nie przesadzajmy, bo się Makuc zarumieni i czkawki ze szczęścia dostaniea potem nas postami zasypie
;-) toż to jakbym zniknąć stą mogla? o nie, nie, nie tak dobrze to nie będzie
ale i tak 

na bank wypali, bo już nerwicy jajników dostaję. A co do czasu pracy to SUPER! w końcu to nie Twoja wina, że systemy im siadająrozmawiałam dziś z przełożonym i powiedział mi żebym czas awarii wliczała do czasu pracy sobie, więc jak dziś nie działało ok 1,5 to tyle mam sobie zmiar policzyć, czyli zostało mi jakieś 45 minut pracy i mam nadzieję że jutro zamierzony Twój plan wypali :-)

jutro idę i w ramach zemsty na D. o sklepy ubraniowe zahaczę, więc dluuugo mnie nie będziemakuc kurcze ja chyba niedokładnie czytam alebo za słabo sie cofnęłam więc obnażę sie swoją niewiedzą ale troska o Ciebie ważniejsza: byłaś Ptysiu na badaniach? bo jak nie to sie szykuj o zaraz sama do Ciebie wpadne ze strzykawką i Ci krew pobiore
a co u nas:
remont trwa, nie mam jak sie do małża tam wybrać bo mama nie dostanie już urlopu a nie chce małej ciągnąć ze sobą bo musiałabym ją z kimś zostawić niemal na cały dzień. tak więc żyję w niepewności, ale cóż muszę wierzyć w to że małż sobie sam poradzi i kolory ścian będą takie jak zaplanowałamczy tylko ja lubie mieć rękę na pulsie i wszystko dopilnować po swojemu
? aż mnie skręca że nie ma mnie tam teraz. Mała dziś ma gorszy dzień i zaczęła mi kupkować na potęgę, było już w sumie 5 bomb od rana, zaczynam sie martwić :-( . kombinuje co wczoraj innego jadła i nie przychodzi mi nic do głowy..chociaż...wczoraj dostała od chrzestnego całego pomidora, do zabawy, mój brat nieświadomy jest tego że ona zje wszystko. Więc zanim sie zorientowałam pożarła połowę pomidora ze skórką. Może to od tego? generalnie jest ok, troche marudzi ale nie bardziej niż zwykle za ro produkuje takie miny że szok
![]()

Co do remontu to bądź spojojna - małż na bank wie co dobre dla swojej żony. a kupki? może rzeczywiście ten pomidor jest wszystkiemu winny? oby szybko minęło! :*
poza tym: ZBOCZUCHY Z WAS. teraz BB to nie dość, że AA ale ZBOCZOLANDIA jeszcze

Ostatnia edycja: