Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i o 6 musiałam zwlec się z łóżka
mąż jeszcze dosypia a Patryk już marudzi, chyba pora drzemki się zbliża 

u Nas jest podobnie...przede wszystkim problemy z zaśnięciem i spaniem, pobudki w nocy...sama zastanawiam się teraz co może być przyczyną tego ? Wydaje mi się, że znam dobrze swoje dziecko a czasami to dla mnie jedna wielka niespodzianka !!!Pawel od paru dni jest marudny, ma problemy z zasnieciem, nie chce jesc nic innego niz mleko - a przeciez upaly sie skonczyly. Jest marudny i tylko by stal (przytrzymywany), albo na rekach siedzial :-(
Popieram !!!Dziewczyny zrobiło się naprawdę dziwnie na bb i bardzo nad tym ubolewam...nie lubię takich sytuacji niewyjaśnionych i siejących niepewność:-(Ja jestem z tych co nie ufają obcym ale Was zaczęłam traktować jak dobre kumpele i nie chce by jedna akcja porózniła tak wiele wspaniałych kobiet:-)szczerze to już nie chce wiedzieć kto ma rację,kto oszukał (czy może żadnego oszustwa nie było). Chce tylko by Makuc do nas powróciła,by Sariska nie miała wyrzutów sumienia (bo nic nie zawiniła) i w ogóle by wszystkie mamuśki i wszystko powróciło do normalności:-)
Mam jeszcze pytanie,jak wyglada wysypka przy trzydniówce?coś jak potówki czy raczej ineczej?
Zuziakowi zrobiło się odparzenie i próbujemy to w dalszym ciągu leczyć. Już od tygodnia jakoś. Teraz dostaliśmy maść ze sterydami. Zobaczymy czy zejdzie.
A wszystkim jedzącym śniadanie - smacznego