reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
IDA ja sie z toba nie stukam bo:
1- za krotki post
2- mam daleko po piwo
3- nie bede naduzywac malzowskiej cierpliwosci??
4- padam na ryj
5- ..... mozg mi odmawia posluszenstwa
6- co to jest mozg??????

spadam spac i cmokusiam was wszystkie baaaardzo mocno:)

dziula tobie po piwo za daleko??????????? to ty dzisiaj hektary w pracy chyba zaliczyłaś a nie kilmometry:-D
mała mi, jakoś tak weny brak... w domu z mamą (tzw) kwas na całego... brak słów...
:*** dla was dziewuszki!!!

Hej.
Postaram się Was nadrobić dziś, ale podczas drzemki malucha, chyba, że mi coś wypadnie. Właśnie Zuzka wspina się po mnie i podgląda czy dobrze do Was piszę :-)
Tak na szybko to gratuluję wszystkich zębolków i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.
Zuziakowi zrobiło się odparzenie i próbujemy to w dalszym ciągu leczyć. Już od tygodnia jakoś. Teraz dostaliśmy maść ze sterydami. Zobaczymy czy zejdzie.
No nic moje maleństwo mnie wzywa. W każdym razie miłego dnia :-)

Ale tu cicho
unsure8ly.gif
... w przeciewieństwie do mojego domu w którym obecnie Patryk ćwiczy skale swojego głosu i wytrzymałość mamy :dry:

ida, no troszke sie zrehabilitowałaś ;-)ale i tak czekam na jakieś bardziej sprzyjające okoliczności :-p

dziulka nie miała siły na piwo :szok:

tomas, powodzenia w walce z odparzeniami!oby szybciutko przeszło i żebyście nie musieli stosować sterydów jednak :no:

wczoraj zapomniałam się pochwalić, że synek był tak miły i pomimo ze obudził sie przed nami to pobawił się grzecznie w łóżeczku i mogliśmy dospać do 7 :-) dla nas to prawie jak święto ;-) niestety dzisiaj już tak dobrze nie było :no: i o 6 musiałam zwlec się z łóżka :confused2: mąż jeszcze dosypia a Patryk już marudzi, chyba pora drzemki się zbliża :tak:

a dzisiaj świętują:
sariska z Zuzinką :-) malutka z Bartusiem :-) kathhe z Mateuszem :-) ladygab z Madzią :-)
Wszystkiego najlepszego!!!

Ja tylko króciutko z rana, bo małż zabrał młodego na huśtawkę :-) Zaraz muszę się dopakować, zrobić obiad, żeby koło południa wyjechać.
Roxannka Patryczek wczoraj dał ci pospać a dzisiaj padło na mojego Wojtka. Wstał o 5:00, wciągnął butlę i wtulony we mnie pospał do 7:00 :tak:

Dziulka nieźle się musisz nabiegać w swojej robocie :szok:

Tomas współczuję odparzeń. My tylko raz musielismy z tym walczyć i niezbyt miło to wspominam. Żeby jak najszybciej zeszło i nie męczyło Zuzanki.

Sarisa, Malutka, Kathhe, Ladygad suwaczkowe gratulacje dla waszych maluchów z okazji ich dzisiejszego święta!!!

Towarzystwo właśnie wróciło. Coś szybkie tempo powrotu miał tatuś :confused2:

Bry, choć nie taki dobry jakbym chciała, moja córka dziś zrobiła Nam pobudkę o 4. Stwierdziła, że skoro Ona już nie śpi to trzeba się z kim bawić.
Wczoraj miałam ciężki dzionek, wieczorem moja cierpliwość została wystawiona na próbę, znów były łzy.
Mąż mnie z domu wygonił (kazał zmienić otoczenie), więc umówiłam się z koleżnką (po raz pierwszy od 8 m-cy) na pifooo w knajpie, hmmm niby spoko a cały czas myślami byłam z moimi Kochanymi Skarbami (smsy co 10 minut, czy śpi, czy nie płacze itd, itp).

Sarisa, Malutka, Kathhe, Ladygad suwaczkowe gratulacje dla Was i Waszych Pociech z okazji ich dzisiejszego święta!!!​
Gdzie jest Makuc ??? tylko proszę nie mówice, że się tu więcej nie pojawi :-(
Dawno też nie było Kasis, Cass ?????????????
Ida czyli z mamą nadal kwas? coś też mało produkujesz, czyżby weny z w/w powodu brak? przytulam mocno :***
Kroma trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminu.
Ala to teściu miał gest, super że razem mogliścue te zakupy zrobić.
Onesmile super, że nastrój wrócił, miło ze strony teściów, że pamiętają o Pawełku :-).
Pawel od paru dni jest marudny, ma problemy z zasnieciem, nie chce jesc nic innego niz mleko - a przeciez upaly sie skonczyly. Jest marudny i tylko by stal (przytrzymywany), albo na rekach siedzial :-(
u Nas jest podobnie...przede wszystkim problemy z zaśnięciem i spaniem, pobudki w nocy...sama zastanawiam się teraz co może być przyczyną tego ? Wydaje mi się, że znam dobrze swoje dziecko a czasami to dla mnie jedna wielka niespodzianka !!!
Joli77 ja zazdraszczam wyjazdu ale pakowania nie... miłego odpoczynku :-)tylko szkoda że mąż z Wami jechać nie może.
Aniawa WaM również życzę spokojnego wypoczynku :-)
Dziewczyny zrobiło się naprawdę dziwnie na bb i bardzo nad tym ubolewam...nie lubię takich sytuacji niewyjaśnionych i siejących niepewność:-(Ja jestem z tych co nie ufają obcym ale Was zaczęłam traktować jak dobre kumpele i nie chce by jedna akcja porózniła tak wiele wspaniałych kobiet:-)szczerze to już nie chce wiedzieć kto ma rację,kto oszukał (czy może żadnego oszustwa nie było). Chce tylko by Makuc do nas powróciła,by Sariska nie miała wyrzutów sumienia (bo nic nie zawiniła) i w ogóle by wszystkie mamuśki i wszystko powróciło do normalności:tak::-)
Popieram !!!
Monimoni gratuluję zebolka u Leni :-)
Elwirka25 Czarodziejka, Mała_mi zdrówka Waszym Szkrabom życzymy wraz z Oliwią?
Dobranocka a mąż wyzdrowiał już, jemu zdrowia też życzę?
Mała_mi super, że już tyle przygotowań za Wami, fajnie gdyby Łukasz niósł Wam te obrączki :-)
Natolin, E-lona, Margerrita a Wasze zdrówko?
Dziulka współczuję koleżance, że poroniła, a Tobie życzę dużo siły i cierpliwości :-)
Roxannka jak mija weekend i jak po spotkaniu w realu z Dawidowe i Nice ?
Czarodziejka drobne czerwone krosteczki - plecy i brzuch przede wszystkim miała Oliwka wysypane, głowa też, troszkę na rękach i nogach.
Moriam super filmik ciarki przechodzą, po prostu piękna z Was para a taniec pierwsza klasa :-), super że Twoja córcia już taka mobilna, jeszcze raz gratuluję zaślubin, super że już macie wszystko za sobą, będziesz mogła częściej bywać z Nami.

Znowu się spisałam a czy ktoś to przeczyta? otóż jest pytanie

Mam jeszcze pytanie,jak wyglada wysypka przy trzydniówce?coś jak potówki czy raczej ineczej?

U nas wysypka była prawie niezauważalna! Lekko różowa, drobniutka, kaszkowa, w takie jakby plamki poukładana. Ale Jusia miała wtedy 6 tygodni więc nie wiem czy przechodziła to standardowo. Plamki wysypki miała tylko na buzi, ale wiem że mogą być też na szyi i tułowiu.

Zuziakowi zrobiło się odparzenie i próbujemy to w dalszym ciągu leczyć. Już od tygodnia jakoś. Teraz dostaliśmy maść ze sterydami. Zobaczymy czy zejdzie.

Fajnie ze się odzywasz! Polecam Olej Lniany Nieoczyszczony - u nas to nr jeden na odparzenia! Wyleczyliśmy tym (widać było poprawę już po pierwszym użyciu! Dziwne jak natura daje radę z tym, z czym ŻADNE maści nie dawały sobie rady....) odparzenie które było już bąblowate, ze strupami i... cieknące krwią! :szok: A wszystkim jedzącym śniadanie - smacznego :-p

a61e384809cad36bcaa7d5a99cfbd9a0.jpg

Sarisa, Malutka, Kathhe, Ladygad suwaczkowe gratki!!!!!!!!

EDIT:
Kania,
ja przeczytałam :-) M. bardzo dziękuje! Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu poczuł się na tyle dobrze, żeby odważnie przytulić do siebie Małą, bez obaw ze ją zarazi. Teraz się nacieszyć nią nie może. Siedzą razem i słuchają muzyki. Słodkie!

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki, ja na chwilkę, zaraz idę do Kościoła, potem Teściowa i idę na film do Kina, z M oczywiście.

Ladygad, Sarisa, Malutka, Kathe, Gratulujemy :)

Kania dzięki, śniło mi się że nie zdałam, to już obsesja :)

Resztę doczytam jak wrócę wieczorem, mam nadzieję, że nie będzie 20 stron :)

reklama
Ja tak na szybko, chciałam złożyć gratulacje mamusiom i dzieciaczkom dziś swietujacym! Sarisa, malutka, ladygab, katthe !

Chwalimy się dziś dwoma górnymi dwójkami :)
poczułam palcem ostre :)
Dziwnie to będzie wyglądać, bo mamy dwie dolne jedynki a teraz dwójki gorne, a jedynek gornych brak na razie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry