tomas2209
Fanka BB :)
Roxannka Super, że wczoraj sobie pospaliście i w sumie dziś też. My wstajemy codziennie ok 4-5 także mogę Cię tym pocieszyć 
Kania78 moja też się budzi w nocy ok 5 razy na herbatkę, smoczek. Też wydaje mi się że znam dokładnie jej potrzeby i że wszystkie je zaspokajam, ale nieraz didek jest nieprzewidywalny.
czarodziejkaM U nas wysypka była delikatna różowe kropeczki najpierw na brzuszku i pleckach, po połowie dnia troszkę ciemniejsze, a potem przeszły na rączki i nóżki i troszke na policzki. Za to u mojej koleżanki wysypka była też delikatnie różowe i zlewająca się w plamy ale za to wszędzie nawet na podeszwacch stópek.
Dobranocka super, że Twój maż ma się już lepiej i może nacieszyć się córeczką.
Mała mi bardzo gratuluję ząbków. Łukaszek będzie cudnie wyglądał
Dziulka gratulacje udanego dnia ojca!
Sariska powodzenia w wyborze krzesełka
Kania78 moja też się budzi w nocy ok 5 razy na herbatkę, smoczek. Też wydaje mi się że znam dokładnie jej potrzeby i że wszystkie je zaspokajam, ale nieraz didek jest nieprzewidywalny.
czarodziejkaM U nas wysypka była delikatna różowe kropeczki najpierw na brzuszku i pleckach, po połowie dnia troszkę ciemniejsze, a potem przeszły na rączki i nóżki i troszke na policzki. Za to u mojej koleżanki wysypka była też delikatnie różowe i zlewająca się w plamy ale za to wszędzie nawet na podeszwacch stópek.
Dobranocka super, że Twój maż ma się już lepiej i może nacieszyć się córeczką.
Mała mi bardzo gratuluję ząbków. Łukaszek będzie cudnie wyglądał
Dziulka gratulacje udanego dnia ojca!
Sariska powodzenia w wyborze krzesełka
jak dzieciaki
super spędziliśmy czas,mnóstwo śmiechu,% i pozytywnej energii - prawie jak na BB ;-)