reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka Super, że wczoraj sobie pospaliście i w sumie dziś też. My wstajemy codziennie ok 4-5 także mogę Cię tym pocieszyć :)
Kania78 moja też się budzi w nocy ok 5 razy na herbatkę, smoczek. Też wydaje mi się że znam dokładnie jej potrzeby i że wszystkie je zaspokajam, ale nieraz didek jest nieprzewidywalny.
czarodziejkaM U nas wysypka była delikatna różowe kropeczki najpierw na brzuszku i pleckach, po połowie dnia troszkę ciemniejsze, a potem przeszły na rączki i nóżki i troszke na policzki. Za to u mojej koleżanki wysypka była też delikatnie różowe i zlewająca się w plamy ale za to wszędzie nawet na podeszwacch stópek.
Dobranocka super, że Twój maż ma się już lepiej i może nacieszyć się córeczką.
Mała mi bardzo gratuluję ząbków. Łukaszek będzie cudnie wyglądał
Dziulka gratulacje udanego dnia ojca!
Sariska powodzenia w wyborze krzesełka

reklama
witam
czarodziejka to dobrze, ze gorączka spadła i już jest lepiej.

Sarisa, Malutka, Kathhe, Ladygad gratki dla was i dzieciaczków

mała mi i monimoni gratuluję ząbków:-)

a happy to nie zawita do nas już nigdy? czy była a ja nie zauważyłam? ja wiem, ze ma co robić:-) ale ciekawe kiedy się pojawi
i MAKUC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my niedługo do teściowej na obiad się wybieramy a chciałam się pochwalić że Agusia od wczoraj chodzi przy meblach sama . ale normalnie strach mam w oczach bo jak tylko wstanie to ja mam wizję upadku... normalnie nie da się jej upilnować. proszę dużo nie pisać bo zajrzę pewnie dopiero w jutro więc żebym nie musiała nadrabiać cały dzień.

Lasencje ja tak na chwile ;-)

u nas wszystko dobrze. Całe szczęście że przyjechałam bo to co małż zrobił w łazience...ehhh...dobrze że żona czuwa ;-) właśnie sie tarza na dywanie z małą która zawzięcie sie na niego wspina :-) cudny obrazek.

Wczoraj świętowaliśmy Noc Świętojańską. Mają tu taki zwyczaj że cała rodzina i znajomi zbierają się na ognisku nad rzeczką, pieką kiełbaski,śpiewają, piją ogólnie biesiada całą noc. Teść nie chciał iść więc przypilnował małej a my poszliśmy sie trochę pointegrować ;-) z racji braku intymności zwiedziliśmy okoliczny zagajnik :-p jak dzieciaki :rofl: super spędziliśmy czas,mnóstwo śmiechu,% i pozytywnej energii - prawie jak na BB ;-)

teściowa w swoim sosie bo alkohol sie leje. Ale w przypływie dobroci postanowiłam spróbować jeszcze raz zbudować z nią normalne relacje. Zobaczymy co z tego wyniknie..

moriam witaj!!!

buziaki dla wszystkich mamuś:***

witam mala przespała cała no i nawet goraczki dzisiaj nie ma jutro idziemy na kontrole.
tomas2209 moja jak miala biegunke rotawirusowa byla strasznie odpazona i nic niechcialo pomoc dopiero po sterydach a podbno roztwor wodny piochtaniny jest dobry mala byla teraz mi na azs smarowana ale jest na prawde dobry
mala mi gratuluje zabkow
mamaagusi milego obiadku u tesciowej i gratki dla malej

Sarisa, Malutka, Kathhe, Ladygad gratki dla maluchów

My już po obiedzie, wcześniej byliśmy pojeździć autem tzn ja na starym pasie startowym lotniska no i potem na placu manewrowym. Do godziny wybywamy z domu do znajomych, Łukasz idzie do kumpla starszego o 4 miesiące :)
Mieliśmy dzisiaj grillować ze znajomymi, ale pogoda nie dopisała.
Łukasz jeszcze marudny, no ale nie dziwie się skoro mu te zęby idą. Czerwone ma te dziąsełka. Na dodatek wszystko chciałby gryźć, a zimne gryzaki są dla niego zbawieniem :)
Pewnie wejdę wieczorem i wtedy nadrobię to co pisałyście.

Mała_Mi pewnie jak to w weekend nie będzie tego nadrabiania zbyt wiele;-)
Alicja fajnie,że wieczorek sie udał,no i w dodatku ten dzień dobroci dla teściowej no jestem pod wrażeniem.choc przyznam szczerze,że ja ze swoją tez jakoś bardziej po ludzku rozmawiam.:-D

Ostatnia edycja:
my już po grillu imieninowym, teście właśnie odwozeni przez męża do domu. a tu cicho jakby wam płacili za milczenie!!! jeśli to faktycznie dla kasy to ja też sie wpisuję na listę;))) a mąż zaraz na nockę, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sem i ja.
za wszelkie nawoływania, groźby i prośby serdecznie dziękuję i jednocześnie informuję, iż ma niepokorność chwilowo została obłaskawiona.
A może raczej sytwierdzę, iż me ego, id i superego stanęły w jednej linii i wyciągnęły sobie rękę za zgodę. Reszty komentować nie będę, bo nie warto.

w każdym razie: [wczorajsze] ONESMILE, LOLISZA [i dzisiejsze] SARISKA, LADYGAB, MALUTKA gratulejszyny suwaczkowe dla Waszych Dzieciaczków! :laugh2::laugh2::laugh2:

*a gdzie NAT?

no wreszcie zes wrocila glizducho MAKUC:)))) pewnie sms zadzialal cooo?????????:)):-p

ja wrocilam ze spaceru , pizdus maly usnal i co?? i spiii!!!!!!!!! nadal w wozku spi czego nigdy nie bylo bo jak uslyszala klucze od domu to byla w stanie gotowsci bojowej.nie wspomne ze zrobila kupsztala no i czekam az sie zbudzi glizdusia mala...
:szok:

jutro kupuje w lidlu za 60 euro drugi wozek spacerowka z daszkiem porzadne zapiecia i porzadna tkanina. po to bo jest lekki 7 kilo a nie 14, do tego jak zloze do bagaznika do auta to nie zajmie tyle placu co ten. ten jest wielgasny, superowy ale za w ielki bo jak jedziemy na zakupy to gora wozka jedzie obok Leane na miejscu pasazera a dol wozka w bagazniku. a tak to trzas pras i juz.

CZARODZIEJKA co do pogoni za tym gosciem- ja sie nie boje takich ch....., tymbardziej ze to on uciekal:pppppppp ja na dodatek wzielam ze soba w poscig metalowa przedzialke " nastepny klient":))))))))))))))))) wygladalo to jak bieg ze sztafetami:p (tak sie to nazywa??).:-D:-D

IDA dobrze ze maz na nocke przynajmniej bedziesz tu z nami:):laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry