reklama

Październikowe Mamy 2010

wiadomosc z ostatniej chwili!!!!

NASZA MADZIKS20 JEST W CIAZY!!!!!!!!!!

wlasnei gadam z nia na gg i mi powiedziala:))))))))))))) w srode idzie do lekarza ale mowi ze okolo 6 tygodni:)))

nadal ma kompa w naprawie- chyba z telefonu pisze.

reklama
stem
mała mi, dziula, nie mam siły pisać... jak wiecie mama ma focha, już od tygodnia, ale jak M szedł na nockę w środę to przyszła do niuśki chwilę się pobawic (wróć: złapała nas na podwórku i ją na chwile wzięła) i pomogła przy kąpieli. a dzisiaj NIC!!! na grill ją wołalismy i ja i M to stwiedziła że nie chce się jej gadać. Teść poszedł, to powiedziała ze się źle czuje. ale byłam PEWNA że do Misi na chwilę przyjdzie a tu łooooo.... i jestem tak smutna i WŚCIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! że masakra... więc makucku nasza bb piaskownica a ta którą ja mam piętro nizej, ehhhh, sama porównaj...... nie mam zamiaru chodzić i prosić się żeby mnie z****ła (nawet nie wiem za co i nie domyślam się ani trochę!!!)... teść nie wierzył że nie zrobiliśmy nic o czym byśmy wiedzieli a co mogłoby ją tak wqrwić. no i co tu mówić? jest taka sama jak jej ojciec. nie spodziewałabym się po niej że do wnuczki która skacze do niej tak ze pampersa gubi nawet nie przyjdzie...
nie mam nastroju, przepraszam was laski ale wasze zdrówko wypiję z ksiażka w łóżku - może przestanę o tym myśleć, bo na razie to mam ochotę napisać jej takiego smsa że już w życiu nie odezwałaby się do mnie... i może to tchórzostwo wg części z was ale chyba po prostu będę cicho, oleję to i zastanowię się czy rozmawiać z nią JEŚLI łaskawie kiedyś się odezwie...

:***

ps. gratki dla maluszków z ostatnich kilku dni!!! pasiam ale nie jestem w stanie myśleć efektywnie i zapomniałam...

Iduś moja kochana:* Ściskam:* Dziulka, ale news z madziksem! fajowo!
ja dopiero niedawno wpadłam do domu uśpiłam małego, miałam dzisiaj chwilę wytchnienia z friendem sesję foto mieliśmy, tzn on robił zdjęcia ja pozowałam, Wyszły zajefaken*****biste:D pochwalę się jutro:D

czarodziejko kochanie a niby dlaczego mam cie nie lubic? he???????????

A jakoś tak...nic mi nie odpisałaś,a ja Cię tu na kawkę zapraszam noooo:rofl2: NIe no spoko,jak juz przeczytałam 'kochanie" to mi się dobrze zrobiło;-)

Ida jak mi Ciebie jest szkoda,podobnie jak Małej_Mi...tylko u Ciebie to mama ma takie fazy że normalnie szok!Najgorsze jest to,że sama nie wiesz o co chodzi,ale wiesz co ja to bm chyba spytała tak prosto z mostu-ej mamo co Ci nie pasuje,o co Ci chodzi?! Bo by mnie chyba szlag juz trafił na Twoim miejscu,juz nie wspomnę o tym,że to jest naprawdę przykre. Tulam :-*
Dziulka super wieści,przekaż gratulacje :-)

Doris? Gdzieś Ty?:-(

przekazalam gratulacje MADZIKSowi i kazala was pozdrowic:)

STRIP zrobione!!!!!!!!!!!:)

IKA wspolczuje ze stracilas kogos bliskiego a co do dziecka to nie przejmuj sie gadaniem ze u babci wszystko naj...

Ostatnia edycja:
reklama
sarisa, malutka, kathee, ladygab dużo zdrówka dla Waszych pociech!!!
moriam gratulacje!!! Piękny filmik!
onesmile, Kania z moją córą podobnie....z tym ze zasypia bez problemu ale w nocy co godzine, półtora budzi się z płaczem i tylko pierś ją uspokaja://
mała migratuluję kolejnych ząbków!
Kania zazdroszczę spotkania z koleżanką oj mi też by się takie wyjście przydało....pewnie też co chwile byłby telefon czy wszystko ok ale taka już nasza natura mamuśkowa;))
aniawau nas to samo jak mamy zaplanowany wyjazd lub wyjście to jest problem z drzemkami Wery coby się dobrze wstrzelić!!
czarodziejkasuper,że Krzysiowi choróbsko odpuściło!!
Elwirkazdrówka dla córci!!
Dziulka miłego stosunkowo udanego wieczorku;)))
Alicjasuper wieczorek spędziliście, zazdroszcze:))
Idajakbym o swojej mamie czytała. Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to moja mamuśka też takie akcje odwalała....jak się obrażała to nigdy nie wiedziałyśmy z jakiego powodu.

U mnie ostatnio smutnawo.....zmarła moja babcia więc i pogrzeb był kilka dni temu. Ogólnie teściowa też znów mi działa na nerwy...wszystkie umiejętności jakie nabywa Wera to oczywiści dzięki babuni i tylko u niej oczywiście wszystko najlepiej robi. Ehh czasem mam wrażenie, że przez pracę omija mnie tyle pięknych chwil:((( a wtedy tak zazdroszcze tym mamom które nie pracują. Jest praca źle, nie ma pracy jeszcze gorzej:///

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry