reklama

Październikowe Mamy 2010

Acha,mam pytanie do dobranocki: ten olej lniany to gdzie można kupić?

Emiś pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie kochana apteka :-) np. w DOZ kupowałam 1 litr za 17zł i działa cuda działa.

Sariska slusznie mówi - tylko w aptece, bo w aptekach mają na ten olej specjalne lodóweczki, a jak kupujesz, to wyjmują z tej lodóweczki i wkładają Ci w takie styropianowe opakowanie żeby dowieźć do domu schłodzone.

Coś chciałam napisać ale ze zmeczenia zapomniałam. Chyba jednak pójdę się położyć...
Aha, byliśmy u kuzynki M., która ma meża i syna. Resztę chyba na zamkniętym. Jak nie padnę :-)
Dobranoc!

Natolin, Makuc, fajnie ze już jesteście :-) :-*

EDIT:

Aaaa.... wiem co chciałam dodać:

MADZIKS - CIESZĘ SIĘ ŻE DOŁĄCZASZ DO MNIE I NICE-GIRL!!!!!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Efa a jak u Was, skok już za Wami? pierś zagojona?
Kaniuś, kochana, dziękuję, dzięki Tobie znów czuję się normalnie na forum. Uwielbiam Cię!
Moja pierś zdrowiutka, skok minął, Olek rozrabia jak szalony, kolana poobijane, głowa też. Wstyd się będzie Lence w tym tygodniu pokazać, no ale przyjaźń z nią pewnie zwycięży i synek mnie namówi na małą randkę z córeczką monimoni.

Kochane umieram ............zatrułam się czymś i biegam non stop do toalety :(. teraz trochę lepiej, bo moja Mamcia powiedziała o kroplach żołądkowych no i sobie przypomniałam, że takowe mam w szafce i czekam aż zaczną działać i pomyśleć, że pół dnia się męczyłam ....
Dziewczynki krzesełka nie mam :(, bo pojechaliśmy do sklepu i poatrzyliśmy na agd(lodówke,płyte i kuchenke) i na sam koniec mieliśmy pojechać po krzesełko, ale Zuzek juz tak strasznie marudził :(, że pojechaliśmy do domku .

Aha i jak juz byliśmy w media to wiecie co kupiliśmy drukarke ;). Zuzia się zgodziła ;-)
Może to ze stresu, skarbie. ja miałam bardzo intensywny dzień i dzięki temu wszystko w mojej psychice doszło do normy i znowu jest OK. Ale poranek też zaczął się nerwową biegunką po ostatnich forumowych zawirowaniach, którym poniekąd czuję się winna. Najlepsze lekarstwo: przytulaski męża i jakaś a)smecta, na ból brzusia b)krople żołądkowe albo pieprzówka (pójdzie górą albo dołem, ale pomoże), na skręt jelit pozycja embrionalna i głośnie "uuuu aaaaa mmmm", to jak mantra: daje ulgę. I mężusia skłania do zaopiekowania się synusiem w drugim pokoju. Dzięki takiemu wspaniałemu gestowi Tomka wstałam z łóżka po 12-tej i było cudnie.

Dzisiaj spędziłam nareszcie troszkę czasu sama: Tomek z Olim na spacer - ja obiad i książka, chłopaki we dwóch do promotorki Tomka, ja do OBI po środki czystości. I muszę się Wam pochwalić: naprawiliśmy w końcu wspólnymi siłami nasze wiekowe, stareńkie jaccuzzi i mino, że na 6 dysz dobrze masują tylko 3, to wszystko działa!!!! I właśnie jestem wymasowana i przeszczęśliwa! Jutro zabierazm do jaccuzzi Olka.

wiadomosc z ostatniej chwili!!!!

NASZA MADZIKS20 JEST W CIAZY!!!!!!!!!!
[/COLOR][/SIZE][/B]
Cudnie, cudnie, cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę jej wysłać jakiegoś smsska :)

Hejo dziewczynki czyli ja dziś pierwsza noż szok :szok:

Happybeti wzywam Cię do Twoich obowiązków i porannych dlugich lektur i przypominania nam kto dziś świętuje.....a i Happyman Cię nie tłumaczy wcale.
Ika przzykro mi z powodu babci ( ja w maju przechodziłam to samo-fakt Babcia małża, ale przykro był tak samo-tulam :*)
Efa nie to nie stres, bo i mojego dopadło...... noc do bani wymioty i do drguie też prawie w tym samym czasie. Teraz nie mam siły na nic... od 2 obudziłam sie i leciałam do toalety jejku ja już nie pamietam kiedy wymiotowałam :(((( i jak pisałam M. też dopadło. Mała mi juz sama niewiem z czego to może być na śaniadanie jajecznica, a popołudniu KFC nic pozatym nie jedliśmy.... A teraz sie martwię czy to nie rota :( i modlę się, żeby to nie było to, bo już myślę o Zuzku. Własnie kto mi może cosik o nim powiedzieć, bo wiem, że często był wspominany ROTA......
Iduś tulam

ps. Wybaczcie, że nie pamiętam kto dziś świętuje, ale nie mam do tego głowy, żołądka i d........

witam u nas tez pada a mialam isc z mala na kontrole.mala spala okropnie w nocy sie budzila nawet musiala jesc co nigdy nie je ale caly dzien malo jadla przy tej chorobie a teraz zasnela zmeczona......
Miniu i Kasperka, Iwci1234 suwaczkowe gratki

PORANNE DZIEŃ DOBRY :cool2:
wczoraj miałam doslączyć na wieczorną libację a poszłam spać razem z Alicją czyli o 20.30 :szok: nie wiem czemu mnie tak zmoglo ale spalam jak kamień i D. musiał do Młodej wstawać, bo ja nawet sily oczy otworzyc w nocy nie miałam. Ale dzisiaj pełna wigoru biore się do pracy. Jedyny minus to pogoda za oknem. No ale wszystkiego mieć nie można.

na początku gratuleszyny:

- suwaczkowe dla CASPEROSA MINIU
- zębowe dla ŁUKASZENKO MAŁEJ_MI
- nowych moblinych możliwości dla AGUSI MAMYAGUSI

ROXI no proste:) zresztą TY wiesz :* a na badaniach była, była :happy2: ale ok nie wyjszedły, więc mam za zadanie przytyć, lepiej się odzżwiać i z anemią walczyć :eek:
Poza tym jak wieczorek z mężem? udany? Ja z D. przed ciążą często sobie takie domowe randki robiłam a teraz nu, nu, nu jakos nam nie po drodze do tego.
MAŁA_MI skoro masz z prędkościa światła do LBN przybywać to ja znikam. paaaa;-)
SARISKA ooooo maaatkuś :-( zdrowiej. Pewnie jakis rota się do Ciebie przypałętał? jak się dzisiaj czujesz? Lepiej już? mam nadzieję, że tak.
CZARODZIEJKA no to najgorsze juz za Wami. Jedno wielkie ufff. Wogóle to wiadomo skąd się ta 3dniówka bierze? To zakaźne jest jakieś? czy jak?

DZIULKA WOW cóż za wieści! pogratuluj MADZIKSOWI ode mnie!

IDUŚ ja pier***lę :wściekła/y::no: ale o co kaman? rzeczywiście ta BB-piaskownica jest niczym w porównaniu z tym co przechodzisz w domu. żebys jeszcze miała chociaż jasność co tak dokładnie sie stanęło. A tu ooo :confused: może to jakieś przekwitanie i foch o chulerę co wie? mam nadzieję, że jej szybko minie i że będzie w stanie wyjaśnić chociaż skąd ta obraza stanu. TULAM :* bo nic innego mimo najszczerszych chęci zrobić nie potrafię :-(
STRIP to ja czekam na się chwalenie sesyjne.
NATUŚ a u Ciebie czemu weny brak? mam nadzieję, że szybko minie :*

Hej

Witam Was poweekendowo :-)

Wybaczcie , ale nie dam rady nadrobić to co naklikałyście przez ten weekend.
Melduję, że na weselu bylo bardzo fajnie. Para młoda była piękna, orkiestra super , jedzenie smaczne. Wytrzymałam jendak tylko do 2-giej :-( , potem juz bylam tak zmęczona ,ze marzylam o łóżeczku. Maluszek byl podobno super grzeczny u babci , w nocy tez spał bez problemu. W niedzielę odebralam go o 11-tej. Miki poszedl na zakonczenie na uniwerek, rodzinną imprezkę sobie odpusciliśmy , bo nie bylo pogody.

Miniu wszystkiego naj naj dla Casperoska.

Tym dzieciaczkom , które obchodzily swoje miesięcznice w weekend również wszystkiego najlepszego życzę!

A teraz postaram się nadrobic dzisiejszy dzionek i czekam na jakiegoś Litwina, który ma pojawić się w firmie :sorry2:

My szczepilismy Olka na rota...

Ale to ponoć szczepionka tylko na te mega groźne szczepy... I to na niektóre. A tak ogólnie to rota zawsze dopaść może, bo mutuje toto cholerstwo jak chce.

Miniu, Iwcia1234 - suwaczkowe gratki dla Maluchów! :-)

Zastanawiam się czy M. sobie przypomni, ze mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu... Sama nie wiem czy coś szykować. Może się ładnie ubiorę, zrobię ekstra obiad...? Na romantyczną kolację we dwoje nie mam co liczyć :-( Jestem padnięta po tej nocy - nie mogłam zasnąć do 1 w nocy bo M. tak kaszlał (a wczoraj skońćzył brać antybiotyk, ech). Ale ja za to nie muszę teraz siedzieć na obronach mgr a on musi. Oooo... obrony są! To pewnie kwiatka dostanę :-) Ale czy doda ze to nie z okazji obrony (od studentek) tylko z okazji rocznicy śluby...? Cóż, pochwalę się po południu.

Szkoda że nie mam numeru do Madziks, chętnie bym jej smsowo pogratulowała :-)

reklama
Ale pogoda do bani buu.

Witam dziewczyneczki :)

Gratki suwaczkowe i zębolkowe.

Doris super, że weselicho udane. Też bym z chęcią poszła na jakieś a tu zonk nikt się nie chce żenić.

Sariska, oby to nie rotawirus Was dopadł. Może jedzonko z KFC zawiodło???

Byłam w sobotę w galerii i są już fajne przecenki dla naszych maluszków. W h&m to nie wiedziałam co mam brać he,he. A dla dziewczynek to masakra poprostu takie piękności.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry