reklama

Październikowe Mamy 2010

Kasia, fajnie że mówisz o przecenach! Warto na początku się wybrać, bo wybór większy, dziękuję za przypomnienie. Tylko trza się najpierw dogadać z plastikową koleżanką, żeby zapłaciła za wszystko bez jęknięcia ;-)

reklama
Sarisa uuuuu fatalna sprawa z tym zatruciem czy nie daj Bóg- rota :-(. Tulam mocno ! A jak dzisiaj się czujesz?
Madziks gratulacje!
Ida to przykre ,ze mamcia rzucila takiego focha – terminatora :-(. Oby jej szybko przeszlo.
Strip czekam na fotki :-)
ika współczuję tak smutnych przezyc :-(
sheeney jak spotkanie?
Natolin u Ciebie wszystko ok? Bo widzę ,ze weny ostatnio brak ?!
Efa zazdraszczam takiego relaksu i chwili sam na sam ze sobą. Tez by mi się takie przydały. :-)
dobranocka gratuluję 2-geij rocznicy ślubu . Wszystkiego najlepszego z tej okazjii kochana!!!
kasia u mnie w rodzinie częstotliwosc wesel jest baardzo niska. Ostatnim razem bylam chyba 5 lat temu :-). I tym razem tez następnego szybko nie będzie.

Dobranocka rzeczywiście można się załapać na fajne rzeczy. Ja Pawciowi fajowe jeansy zakupiłam i bluzeczki :)
Potem pewnie jeszcze ceny obniżą tylko wyboru takiego już nie będzie. A i żałuję, że nie kupiłąm jescze takiego fajnego kąpleciku w h&m a teraz to nie wiem kiedy pojadę buuuu.

Szkoda, że wózków nie przeceniają spacerowych, bo mąż się nie chce na maclarena zgodzić :(

hej Dziewczynki:-)
Wczoraj do Was nie zawitałam gdyż cały dzień spędziliśmy na zakupach i u teściowej ( i tak na marginesie ona to jednak głupia baba,dała Miłoszowi do zabawy rzeczy którymi omal nie wybił sobie oka.Jak to zobaczyłam gdy wróciłam z zakupów to myślałam że ją uduszę (zero rozumu):wściekła/y:). Dzisiejszy dzień rozpoczął sie dla nas o 8 więc jestem całkiem wyspana i byłabym pewnie nawet pełna energii,gdyby nie fakt że na dworze brzydko,pochmurnie i pada deszcz co nie nastraja mnie pozytywnie.Słoneczko wróć!!!!:-D

Miniu wszystkiego najlepszego dla Casperka w dniu jego święta:-)
Doris fajnie że wesele się udało:-)
Sarisko zdrówka,obyś jak najszybciej wróciła do nas w pełni sił:-)
Dobranocka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu...oby ten dzień był pełen romantycznych niespodzianek:-)
Makucku super że jesteś:-DA co do zdrówka to proszę się dobrze odżywiać bo Twoje ostatnio dadane zdjęcie faktycznie pokazuje żeś za koścista;-)
Iduś przytulam i życzę by relacje z rodzicielką się poprawiły:-)
Mała_mi gratulacje zębulkowe dla Łukaszka:-)
Czarodziejka super że z Krzysiem już lepiej:-)
Natolinko życzę by wena powróciła gdyż na forum bez Ciebie smutaśnie:tak:
Alicja a Ty gdzie????????????...również do nas wracaj:-)
Efa fajnie że miałaś czas tylko dla siebie:-)
Ika wyrazy współczucia z powodu utraty babci...

a co do wyprzedaży to faktycznie są już spore...też się wczoraj obkupiłam w h&m i innych fajnych sieciówkach;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bry Mamusie !!!
Oliwia odsypia nockę, znów zarwana pobudka 3.40, pół nocy wisiałam nad jej łóżeczkiem głaskałam bo płakała co chwilkę. Wczorajszy dzień minął za szybko, zdecydowanie weekend powinien trwać dłużej albo doba...Za tydzień ślub mojego brata kościelny bo już cywilny ma, więc imprezka będzie w plenerze (niewielka w gronie najbliższej rodziny), szczerze za bardzo nie mam ochoty tam być ale to temat rzekaaaaa...

Suwaczkowe gratulacje dla Miniu, Iwci1234 i Waszych Skarbów !!!
Happy wracaj bo brakuje tu Ciebie !!!
CzarodziejkaM to super że sprawa się wyjaśniła, wysypka potrwa 2-3 dni.
Tomas2209 moja się budzi w nocy ale nie na picie, po prostu się budzi siada i płacze i nie wiem o co chodzi.
Mamaagusi gratuluję nowych umiejętności Agusi :-)
Ala Ty to masz gest w stronę teściowej, mam nadzieję że nie będziesz żałować, a co z łazienką? aaa i fajnie że z mężulkiem spędziliście miło ten czas.
Makuc cieszę się że się w końcu pojawiłaś, że badania zrobiłaś, tak coś czułam że anemia się wokół Ciebie skradała no i miałam rację, żelazo wcinaj :-)
Roxannka nie jest tak źle, zawsze może być gorzej... fajnie że się spotkałyście, po fotce widać że dzieciaczki były mega zadowolone :-)
Emiliab a Ty gdzie się podziewasz? Franio już obsypany? bo to już 2 tyg chyba minęło...
Dziulka ja podziwiam Cię za to jaką jesteś silną kobietą:-)
Paolcia jak film? warto iść do kina czy ściągnąć?
Sarisa coś się najadła? jak dziś samopoczucie? smecta najlepsza na takie zatrucia, biegunki itd.
Elwirka super, że Oliwia już nie ma temp. może wczoraj mniej zjadła i dojadła w nocy, daj znać jak po wizycie !!!
Gratuluję Madziks !!!
Ida przytulam Cię mocno :***, mimo szczerych chęci żeby coś doradzić dziś pasuję bo wiem po części jak się czujesz.
Ika współczuję :***tulam mocno, u Was pierś pomocna a u Nas głaskanie po głowie, pleckach itp. A Tym gadaniem się nie przejmuj, ja słyszę na okrągło od mojej mamuśki co Oliwkę nauczyła a co dzięki niej potrafi robić, a wczoraj mąż wrócił od swoich rodziców i przekazał mi miłą informację że "moja mama jest z Ciebie bardzo dumna, bo to jak Oliwka rozmawia, co robi, jak się szybko rozwija to moja zasługa" teściowa jest ze mnie dumna a moja matka wobec mnie nie potrafi okazać żadnych pozytywnych uczuć a Oliwka jest "rozdziadowana" przez Nas :-(
Efa cieszę się, że pierś już zagojona :-) moja też zobijana, wczoraj 3 guzy zaliczyła w ciągu 10 minut, po prostu żywe srebrooo, to życzę Wam udanego spotkania a i miło mi, że atmosfera się na forum oczyszcza:-)
Natolinko wena wróciła?
Doris super, że wesele udane.
Dobranocka zatem Wszystkiego Naj naj naj dla Was:-) może zamiast kolacji, jakiś uroczysty obiadek :-) a mąż niech sobie syrop z cebuli zrobi na kaszel najlepszy :-)
Rysia teściową w łeb trzeba było walnąć tym czymś, może przejrzy na oczy !!!

Ostatnia edycja:
KASIA thx za informacje o przecenach. Widzę, że niebawem trzeba złapać plastikową przyjaciółkę za rękę i wybrać się na ubraniowe łowy.
DORIS cieszę się, że weselicho udane (mimo, iż teoretycznie długo na nim nie zabawiłaś) No i czekam na zdjęcie sukienki na MODOWYM :-p
RYSIA bo grunt to mieć trochę wyobraźni. A Twojej teściowej jej najwidoczniej brak... ech.
KANIA współczuję nocnych przebojów. U nas to samo się wyprawia niestety :shocked2:

Wiecie co, próbuję się przyzwyczajać do zarywanych nocek ale pobudki o 3-4 rano na zabawę mnie rozbrajają, fizycznie nie wyrabiam:-( Ona w ciągu dnia ma ok 2-3 drzemek, odeśpi zarwaną a ja nie mam na to szans w tej chwili... wracam do pracy póki śpi, podczytuję Was namiętnie :-)

Koniec spania !!! się napracowałam heh

Makuc Ty również się trzymaj, też masz robotę w domu więc też urwanie głowy, dobrze że D. dziś ogarniał Alutka, ucałuj ją od Nas.

Ostatnia edycja:
KANIA ja mam to samo, więc wiem co czujesz. Wczoraj juz byłam tak padnięta, ze D. wstawał i wszystko koło Alicjusza robił, bo mi się oczy otworzyć nie chciały. Owocnej robotje i oby żadnej awarii dzisiaj nie było!

reklama
Witam wszystkie wyspanie i nie wyspane mamuśki i ich pociechy!
U nasz dziś szaro buro i ponuro! Normalnie mam takiego lenia jak nigdy! Julka właśnie ucina sobie drzemkę, a ja powinnam prasować bo sterta czeka :-( no tak....powinnam:-)
Miniu, Iwcia1234 suwaczkowe gratulacje dla Waszych szkrabów!
Kania a wiesz, że jednak nie oglądaliśmy filmu :-( po ściągnięciu okazało się, że brakuje jakiś kodeków i za choinke nie mogliśmy ich ściągnąć :wściekła/y: ale z opinii słyszałam, że jest lepszy niż 1 część :tak:
rysia no to teściowa naprawdę ma zero wyobraźni! Może ona też jest zdania, że kiedyś dzieci bawiły się wszystkim, bo zabawek takich jak teraz nie było :szok:
Kasia33 też się załapałam na wyprzedaże w h&m i za 4 ciuszki dałam 40 zł :tak: takie zakupy to ja uwielbiać :-D
Sarisa współczuje przeżyć biegunkowych! Ale może faktycznie jak małża coś dopadło to KFC Wam zaszkodziło? Zdrówka życzę!
Elwirka cieszę się, że z Oliwką już dobrze :-)
mała_mi mega gratki dla Łukaszka! 2 ząbki naraz to duży wysiłek dla maluszka! Chociaż ja też już bym chciała zobaczyć jakąś perełkę w buzi mojej niuni!
dobranocka Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Ja swoją obchodzić będę 11 lipca więc też już niedługo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry