makuc
Fanka BB :)
ROXI a wiesz, że ja jajek nie lublu? kiedyś mogłam je na potęgę jeść ale odkąd jedno z nich po ugotowaniu na twardo i rozbiciu cos w stylu "zarodka" miało to podziękowałam ;-) za to właśnie bułkę ze srem żółtym zjadłam. Nie ma to jak urozmaicony nadłospis
burzy musze wielkie no, no, no zrobić. Bo do maqca nie dotrzec to wstyd dosłownie. Czekam na nią z utęsknieniem, gdyż nawet na balkonie przez dłużej niż 10min. nie dałam rady wytrzymać właśnie
jak chcesz to zapasy w lodówce mogę Wam o ciasta uzupełnić. U nas dwa torty stoją i pewnie się zepsują zanim ktokolwiek je ruszyc zdoła, bo ja jakos ochoty nie mam a D. na diecie :-)
IKA może jedź nad jeziorko, tak jak ROXI napisała, chociaż nogi sobie pomoczyć? a @ współczuję. Ja od porodu bez@ jestem i aż się bać zaczynam co to będzie jak w końcu i mnie nawiedzić raczy.
burzy musze wielkie no, no, no zrobić. Bo do maqca nie dotrzec to wstyd dosłownie. Czekam na nią z utęsknieniem, gdyż nawet na balkonie przez dłużej niż 10min. nie dałam rady wytrzymać właśnie
jak chcesz to zapasy w lodówce mogę Wam o ciasta uzupełnić. U nas dwa torty stoją i pewnie się zepsują zanim ktokolwiek je ruszyc zdoła, bo ja jakos ochoty nie mam a D. na diecie :-) IKA może jedź nad jeziorko, tak jak ROXI napisała, chociaż nogi sobie pomoczyć? a @ współczuję. Ja od porodu bez@ jestem i aż się bać zaczynam co to będzie jak w końcu i mnie nawiedzić raczy.
a wiesz że ja też tak mam że jak się do czegoś zniechęce albo przejem to potem koniec
Ale za to wspólne śniadanko mamy pod względem kanapki ze syrem
zresztą u mnie to podstawa śniadania, codziennie 

ooo i ALICJĘ też zapraszam, bo z niej to potwór lodowy ostatnimi czasy 

)więc Natolinko my siostry na bank bo też mam alergie na to co nas już niedługo czeka