Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no właśnie, ja zawsze to wszystkim tłumacze, że jak ci zimno to założysz dwa swetry i po problemieja tam wole jak mi jest zimno :-) mimo że zmarzluch jestem, ale przynajmniej w zimie moge sie opatulić wszystkim a teraz nie mam już często co zdjąćehhh zdecydowanie tropiki nie dla mnie
![]()
a jak jest gorąco to nawet jak jesteś na golasa to czasem nic nie pomoże, a więcej już nie ma co zdjąć
największy problem to ja zawsze w pracy miałam, bo siedzą wszyscy rozgogoleni ale klimy niet bo im zimno, a mi nawet w krótkim rękawku gorąco, no i ten zaduch ehhh ale nie przetłumaczysz że jedna z drugą może cos na siebie zarzucić
a tak wogóle to zdrowiej jest troche zmarznąć niż się przegrzać, tak samo dla nas jak i naszych dzieciaczków
to się wyżaliłam 
Tylko dowiedziałam się że nasz doktorek akurat od dzisiaj jest na urlopie
no to ciekawe na kogo trafimy, jeszcze u żadnej innej w tej przychodni nie byłam a wiem że są różne osobliwości 

coś mi się wydaje, że wczoraj jakies coś w powietrzu wisiało, gdyż praktycznie same dołki na BB zarejestrowałam.
natomiast jeżeli nie to zapraszam do MAQCA.
w końcu i mi się od życia coś należy czasami.

:-)
i tylko dzieki blyskawicznej reakcje Tomka taty ,ktory na sile wcisnal mu palce do buzi,niepozwalajac ,zeby mlody polknal szklo.
dziecko zyje,bo mozna sobie wyobrazic co by bylo gdyby polknal chociaz kawalek...Dlatego ja nawet jak daje pic malemu ze szklanki to jak nie jest odpowiednio gruba to zaraz mam to przed oczami...
masakra...to Oliwka dziś zaszalała

burze wczoraj do ciebie wysłałam, ale musiała gdzieś zbłądzić i do alicji trafiła ;-) co prawda ja nie elwirka, ale pup to skrót od powiatowego urzędu pracy
a na śniadanko zapraszam do mnie, właśnie jajeczka na twardo z majonezikiem serwuje bo tylko to znalazłam w lodówce
... a no i światło ale to się jeszcze może przydać