dawidowe
Fanka BB :)
dziewczyny trzymac kciuki juz jedna dziewczyna była bo szuka dla chłopaka Hiszpana i do jutra do 13 ma dać odpowiedz. Jeszcze mam jedna dziewczyne umówiona na 18 i jutro na 13. Mam nadzieje że któreś to będzie to.
A teraz pytanko bo moja nosi tylko pampersy ale jak mi panie w żłobku powiedziały że jakies 5-6 pampersów dziennie to nie wyrobie na pampersy. Zreszta dzis dałam ja na godzine a pani wzieła dwa. Zreszta jej jednego zmieniły napewno bo miała na sobie podpisany jej numerem 6.
Ile kosztuja DADA i ile jest szt w opakowaniu
Tak samo z babydream i huggiesami. Musze policzyć co najtaniej i cojakis czas bede je kupowała a pampersy będzie miała w domu.
A teraz pytanko bo moja nosi tylko pampersy ale jak mi panie w żłobku powiedziały że jakies 5-6 pampersów dziennie to nie wyrobie na pampersy. Zreszta dzis dałam ja na godzine a pani wzieła dwa. Zreszta jej jednego zmieniły napewno bo miała na sobie podpisany jej numerem 6.
Ile kosztuja DADA i ile jest szt w opakowaniu
Tak samo z babydream i huggiesami. Musze policzyć co najtaniej i cojakis czas bede je kupowała a pampersy będzie miała w domu.
wlasnie tak donosilam co 2-3 godz po 5,6 pieluszek i co przyszlam to albo juz nie bylo albo 1 tylko zostawala
ale tylko jak leży, bo jak siedzi to nie wie co zrobić i pije tak jak napisałaś, jakby przez słomke ciągnie smoka
wszystkiego naj naj dla Waszych dzieciaczków:*