reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dawidowe zdrówka dla Lauruni:)) jestem w szoku ile dzieciaczków teraz choruje....chciałam iść z Wercią do pediatry bo wysypki dostała ale nie było sensu bo panie w rejestracji odradziły bo poczekalnia załadowana kaszlącymi dziećmi i jeszze by się zaraziła://

Roxannka super avatarek:)) smerfy to moja ulubiona bajka, nawet teraz zdarzy mi się obejrzeć;))) czekam na relację o reakcji małża:)))))))

sheeney gratuluję tej grubej drugiej kreseczki:!!!super:)))))))))))

Kania jak Oliwcia dziś w żłobku? o już doczytałam super:)) to wy dziś rocznicujecie:DDDD wszystkiego naj naj i dużo, dużo miłości Wam życzę!!!!!!!

ja mam katar, wiedziałam że tak się skończy moje nocne spanie przy otwartym oknie.

Ida- mi wyszło 9w1. nawet bym się zgodziła, fajny test.
dawidowe i ika- ja też, kojarzy mi się z dzieciństwem i zbieraniem figurek ze smerfami.
Kania- a ja się proszę o pomoc jak muszę, i jak mi ktoś odmawia i wiem, że ma powody to to akceptuje, ale jak wiem, że coś kombinuje, to jestem wtedy pamiętliwa. Na szczęście my mamy chętnych, aż nie trzeba prosić, jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi. No jeśli chodzi o dzień to nie mam z kim zostawić codziennie, ale wieczorkiem na weekend jak teściwie lub chrześni mają wolne to aż się rwą, przydało by się w dzień, żebym mogła sobie odetchnąć od dzieci.
I dużo miłości dzisiejszej nocy i jeszcze z 50 takich rocznic.
Elwirka- A ty co tam wyprawiasz, że dziecko budzisz. A ja już myślałam, że Olka mi Arka obudzi, ale jak na razie to śpi, ale czasem jak się chce to nawet na palcach można chodzić i tak się obudzi.

Ostatnia edycja:
Kania wszystkiego naj naj dużo miłości , zrozumienia , szacunku no i dużo dużo wiesz czego ;-). Baffcie się dobrze a jak Wam nie chcą pomóc niech Was w nos ugryzą. Sami sobie miło wieczorek i w domku spędzicie nie :-)

ci ludzie zaczynają mnie wkur......... Miała przyjść o 20 i jeszcze nie ma. Chyba studenckie spóźnienie już minęło. Jeszcze specjalnie prosiłam że jak by cos miało ulec zmianie np godzina albo wogóle miała nie przyjść to proszę o sms abym nie czekała.

reklama
Kania- to z okazji rocznicy wszystkiego najnajnaj- co tylko sobie zamarzycie-wielu jeszcze takich wspaniałych rocznic w zdrowiu,miłości i spokoju:***
Co do proszenia o pomoc,to ja też niechętnie...nie umiem.Jak ktoś sam się domyśli aoferuje,to ok.A jak nie- coż,pretensji nie mam,nikt Duchem Świętym nie jest,ale nieraz by się przydało;).
Mamaagusi- miałam to napisac wcześniej,ale wciąz mi wylatywało z głowy.Co do tej Twojej szkoły:)- szacooon wielki.Wcale nie uważam tego za głupie- wspaniała praca.Oby tylko nikt z nas nie musiał w przyszłości z Twoich usług korzystać:))).
Dawidowe- no,właśnie,ciekawa byłam...Ci ludzie naprawdę jacyś porabani,czy nikt już nie zna pojęcia odpowiedzialności,punktualności i zwykłej kultury,żeby powiadomić,że nie wypali????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry