Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
). Byliśmy na giełdzie,gdzie mama kupiła Frankowi dresik oraz zabawkę na urodziny. Jeszcze tylko wzięła miarę na butki zimowe,które kupi w Niemczech;-)

EMILIAB cieszę się bardzo, że Twój humor lepszy. Mój po weekendzie też, chociaż zaczynam mieć jakieś bóle i się martwię...
zazdroszcze 

Dobrej nocki życzę wszystkim! :-)

chociaż wymęczona jestem jak nigdy. 2h konwersacji robi wodę z mózgu oj roooobi.
a Ty co robiłaś? pochwal się 
jakie bóle zaczynasz miewać? mam nadzieję, że to nic poważnego? [edit] doczytalam. Poporodowe? że TAM w środku, czy tak jak mnie - biodra?
bo bolą mnie ostatnio tak jakby sie wściekły a na dodatek wczoraj cos jakby mi staw na staw zaskoczyl i przez 15 min. się zwijalam z bólu nie mogąc biodrem w żadną stronę ruszyć 
choc najwazniesze, ze 3 tygonie juz przetrwalismy, no a mlody w srodku nocy spi z nami juz, ale ja tam to lubie

cwicz bioderka,cwicz:-)
w czwartek potwierdzili, ze sie zjawia, no a mlody taka scene odwalil na pozegnanie, bo okazalo sie, ze najukochansza osoba dzis zostal dziadek i wcale nie chcial go puscic
uwielbiam
.