reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej!

Efa i margerrita wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla Olusia i Patryczka i oczywiście dla Was:-):-):-):-)

Roxi wszystkiego najlepszego dla Ptysia z okazji 11 miesięcy:happy::happy::happy:

Makuc gratuluję tobie męża mgr:-D:-)
Duuużo zdrówka wszystkim chorowitkom i ich rodzicom:******

Weekend spędziłam z rodziną i mamą. Pojadłam pysznego obiadu,którego nie musiałam robić(tylko naczynia pozmywałam,ale to pikuś;-):tak:). Byliśmy na giełdzie,gdzie mama kupiła Frankowi dresik oraz zabawkę na urodziny. Jeszcze tylko wzięła miarę na butki zimowe,które kupi w Niemczech;-):-D

Niestety,weekend się skończył,jutro powrót do rutyny...Ale humor duuuużo lepsiejszy:-):happy2:

Dziękuję dziewczyny,że jesteście:********************************

kasis, ojej strasznie mi przykro, że aż tak się Błażejek rozchorował :-( Szybkiego powrotu do zdrowia życze!!!

kroma
, wow truskawki w październiku :rofl2: zazdroszcze :-p

emiś,
super, że weekend udany i humorek lepszy :tak:

Mnie mąż własnie zaprosił na seans filmowy więc znikam :cool2: Dobrej nocki życzę wszystkim! :-)

ROXI w takim razie zazdraszczam łazikowania ;-) (a KOROMIE wizytacji na działce...)a zajęcia dzisiaj gdyż mając opcje dzisiaj 2x50min i jutro 3x50min bądź też tylko jutro ale 5x50min. jednak to pierwsze wolę :rofl2::laugh2::-p:happy: chociaż wymęczona jestem jak nigdy. 2h konwersacji robi wodę z mózgu oj roooobi.
KASIS :-( zdrówka dla Blażejka!!!!!!!
NAT to tylko ja CAŁY dzisiejszy dzień przebimbałam? :-D a Ty co robiłaś? pochwal się :-p:laugh2: jakie bóle zaczynasz miewać? mam nadzieję, że to nic poważnego? [edit] doczytalam. Poporodowe? że TAM w środku, czy tak jak mnie - biodra?
EMIŚ ciesze się, że humor juz lepsiejszy. Brakuje mi tu Ciebie, wiesz? i pana Tyskiego tyż ;-)

wogole to wiecie co? mi chyba po porodzie coś się z biodrami porobiło :crazy: bo bolą mnie ostatnio tak jakby sie wściekły a na dodatek wczoraj cos jakby mi staw na staw zaskoczyl i przez 15 min. się zwijalam z bólu nie mogąc biodrem w żadną stronę ruszyć :sorry2:

kahaaa super, ze tak ladnie sie udalo, u nas podobnie bylo, tylko, ze te rzucanie mu nie przeszlo:zawstydzona/y: choc najwazniesze, ze 3 tygonie juz przetrwalismy, no a mlody w srodku nocy spi z nami juz, ale ja tam to lubie
dawidowe dla Laurki zdrowka, mam nadzieje, ze goraczka sie nie rozwinela
makuc to man chyba nieukonentowany :-p:-p:-p cwicz bioderka,cwicz:-)
chyba tesciowa musiala ponarzekac, ze nie jest w centrum uwagi :laugh2:w czwartek potwierdzili, ze sie zjawia, no a mlody taka scene odwalil na pozegnanie, bo okazalo sie, ze najukochansza osoba dzis zostal dziadek i wcale nie chcial go puscic
kasis to ja czekam na meldunek, ze juz po
makuc i jeszcze gratki dla swojego supermana
emila nie ma za co, jakbys nas szukala to wiesz gdzie jestesmy
ida z tymi ludzmi co to patrza jak na zla matke to czasem mam ochote po dziulkowemu, z piochy i jeszcze kopa, niech swoje wychowuja
kroma mniamus, a za te poziomki ubije:rofl2: uwielbiam
natolin superasnie, chwal sie skad i co to za wrazenia,

na temat urodzin, to mlody w humorze byl na 102, oczywiscie zaliczylismy basen niedzielny, jadl, bawil sie, usmiechal, troszke dreptal, te swoje 1-2 kroczkowe proby, w prezencie dostal kasiorke, wiec jest gitez, wczoraj dostal samochody i ksiazeczke z fisher price grajaca i jest w 7 niebie. a z wrozby to wybral rozaniec.... i nie chcial oddac, wogole fascynacja byla nim, ze hohhoooo, potem dlugo dlugo nic i ksiazke i dlugopis, na samym koncu kase a na kieliszek nawet nie spojrzal

Ostatnia edycja:
reklama
nat ojej! Bóle "poporodowe"? Nie miałam czegoś takiego:no:.
Ooooo i widzę,że u makucia też cosik się porobiło.... Biodra? Boszzzzz
A co do Tyskiego,to dzisiaj siedzę z Ciechanem(męski odpowiednik łomży miodowej,bo tejże nie było);-). I dziękuję za czułe słówka;-)

CHyba spadam,bo jutro pobudka o 5.30. Jakub do szkoły,a my z Frankiem jedziemy do mopsu zawieźć brakujący dokument do zasiłku rodzinnego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry