Spokojnego i rodzinnego dnia wszystkim życzę :****
tak, tak, my od 4.30 nie śpimy

nasmażyłam placków teraz młoda je a ja ją hipnotyzuje wzrokiem coby sie ulitowała nad mamą i senna zrobiła, to może jeszcze dośpię :/
ze co robilas o tej porze??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooo rajuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! nie zmusilaby mnei zadna sila do tak zacnego wycznu.
witam porannie, nocka przespana do 9h bo mloda czopek dostala zapobiegawczo. cos czuje ze ze mi pusci z 6 zebow na raz.... trojki u gory i trojki i czworki u dolu...a ja skocze przez okno wtedy.
HAPPY ja kupilam te butki na zime w takim rozmiarze o centymer lub deko nawet wiecej bo dzieciowi noga rosnie, a przeciez do tego jeszcze dochodza jakies rajstopy czy skarpety. i teraz sprawdzilam to to jest 20 stka a nie 19. w sumie wiekszosc dzieci nosi chyba teraz tak miedzy 18-20. najlepiej jak podasz miare mezowi a on niech kupi linijke, zlami ja na wysokosci np 15-17cm i wlozy do bucika ktory go interesuje to sprawdzi czy wejdzie mlodej na nozke. zostaw centymetr luzu. a jak przymierzalam Leane butki dokladnie na jej rozmiar to nie szlo ich wlozyc na noge wogole!!!! to jest paranoja!
NAT to zasuwaj po magdalenki!!!!
MAKUC malomowna- padlam, sikam, leze i kwicze ze smiechu

))
ROXI no to jak doczytalas to wszyxtko wp orzadlku u mnie

))
ELWIRKA fajny smieszek szkoda ze ci popalic tak daje z tymi nocami...
a kiedys wam mowilam o jableczniku do picia -takie jakby wino musujace 4.5% cos w smaku jakby mieszanka piwa z sokiem jablkowym, ale to nie piwo. otoz mojak uzynka to kupila w PL i to sie nazywa w polsce CYDR a u nas cidre. polecam, schlodzone i wytrawne najlepiej-sa tez slodkie.
no nic, ide piec miecho w musztardzie a potem do kosciola.