reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania- biedna Oliwka...A na opryszczkę polecam Hascowir (Hascovir?).Szybciutko sobie radzi z dziadostwem.
My na grób ex teścia idziemy z Maksiem po drzemce Amelki- czyli ciemno już będzie,jak dotrzemy,bo cmentarz dość daleko.No,ale to jego dziadek,a ja tez go nawet lubiłam.

reklama
Spokojnego i rodzinnego dnia wszystkim życzę :****

tak, tak, my od 4.30 nie śpimy :confused2: nasmażyłam placków teraz młoda je a ja ją hipnotyzuje wzrokiem coby sie ulitowała nad mamą i senna zrobiła, to może jeszcze dośpię :/

ze co robilas o tej porze??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooo rajuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! nie zmusilaby mnei zadna sila do tak zacnego wycznu.

witam porannie, nocka przespana do 9h bo mloda czopek dostala zapobiegawczo. cos czuje ze ze mi pusci z 6 zebow na raz.... trojki u gory i trojki i czworki u dolu...a ja skocze przez okno wtedy.

HAPPY ja kupilam te butki na zime w takim rozmiarze o centymer lub deko nawet wiecej bo dzieciowi noga rosnie, a przeciez do tego jeszcze dochodza jakies rajstopy czy skarpety. i teraz sprawdzilam to to jest 20 stka a nie 19. w sumie wiekszosc dzieci nosi chyba teraz tak miedzy 18-20. najlepiej jak podasz miare mezowi a on niech kupi linijke, zlami ja na wysokosci np 15-17cm i wlozy do bucika ktory go interesuje to sprawdzi czy wejdzie mlodej na nozke. zostaw centymetr luzu. a jak przymierzalam Leane butki dokladnie na jej rozmiar to nie szlo ich wlozyc na noge wogole!!!! to jest paranoja!

NAT to zasuwaj po magdalenki!!!!

MAKUC malomowna- padlam, sikam, leze i kwicze ze smiechu:)))

ROXI no to jak doczytalas to wszyxtko wp orzadlku u mnie:)))

ELWIRKA fajny smieszek szkoda ze ci popalic tak daje z tymi nocami...

a kiedys wam mowilam o jableczniku do picia -takie jakby wino musujace 4.5% cos w smaku jakby mieszanka piwa z sokiem jablkowym, ale to nie piwo. otoz mojak uzynka to kupila w PL i to sie nazywa w polsce CYDR a u nas cidre. polecam, schlodzone i wytrawne najlepiej-sa tez slodkie.

no nic, ide piec miecho w musztardzie a potem do kosciola.

DZIULKA u nas dzisiaj sklepy pozamykane. I tak się teraz zastanawiam czy większej ochoty nie mam na to mięso w musztardzie ;-) tylko ktoś by mi musiał to zrobić

Dziulka,cydr uwielbiam:tak::tak::tak:.Ale w lecie,taki zimny...mmmmm:-p.Wciąż się zbieram,żeby w necie przepisu poszukać i ojcu podrzucić.Ostatnio na amelki roczek sam zrobił piwo:tak:.Ja nie przepadam,ale to było dobre,z takim miodowym posmakiem.Troszkę mętne wyszło,ale najważniejsze,że bąbelki były i w smaku ok:).

happy jak napisalas o tym plaszczyku to mnie taka zazdrosc scisnela ze ja niemoge takich plaszczykow sukieneczek i spodniczek kupowac tu jeszcze sa takie piekne ubrania dla dziewczynek troszke szkoda ze niebedzie mi dane miec coreczki ale i tak moich urwisow niezamienilabym na nikogo kania wspolczuje tych wydatkow na leki wiem ze w pl jak czlowiek zachoruje to juz bieda u nas leki dla dzieci sa zadarmo a kolezanka zachowala sie paskudnie to po co was zapraszala?

happy, makuc szczerze to nie wiem bo nie widać żeby się drugi ząbek szykował. w sumie to bym chciałam żeby było jak z pierwszym. Aga zasnęła bez zęba a wstała z zębem heh. bez marudzenia, bez gorączki, bez niczego.
kania dobra decyzja z tym lekarzem bo to faktycznie taki maluch z katarem się strasznie meczy. no nie fajnie się przyjaciółka zachowała. w sumie mogła zadzwonić i zapytać czy przyjdziecie. przynajmniej ja tak zawsze robie.
my właśnie z mszy wróciliśmy i zaraz wybieramy się na cmentarz do mojego taty. pójdziemy na pieszo bo to na osiedlu u nas jest a potem już w domku siedzimy. małż jutro do pracy idzie a tak mi dobrze było teraz jak cały tydzień był w domu... wczoraj Aga wrzuciła do świnek buta i całe szczęście, że pozwiewały bo nie wiem co by było. nawet nie wiem kiedy ona tam przyszła. normalnie biega z prędkością światła.

Kasis jak dla mnie taka różnica wieku to nic złego :-)

Kania zapomniałam napisać, że przyjaciółka faktycznie nieładnie się zachowała:szok:

Wioli a nie możesz mieć trzeciego dziecka? Happybeti też długo miała dwóch synów tylko ;-)

Ostatnia edycja:
kasis niewiem czy moje zdanie cie interesuje ale napisze. ja mysle ze to ze facet jest 9 lat starszy niema zadnego znaczenia bo lepiej byc z bezwartosciowym czlowiekiem tylko dlatego ze np akurat jest mlodszy?mysle ze trzeba patrzec na ludzi nie na daty takie moje skromne zdanie nat nigdy w zyciu dwoje mi wystarczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry