Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,tez o tej przyjaciółce zapomniałam napisac- mogła przeciez zadzwonic,upewnić się,czy będziecie- ja tez tak robię.Po co zapraszała,jak jej nie zależało?
- widzisz,jaka nam sie "na stare lata" "kinder-niespodzianka" trafiła;-)
.I mega szczęśliwa z tego powodu jestem
Wiesz,jak miałam chłopców,to jakos nie tęskniło mi sie za tymi falbankami,kokardkami itp.a teraz...szaleję
.Drugiego zabka w takim razie szybko i "niezauważalnie" życze.Ale powiem Ci,że u nas tez nic nie widac,a po czopku zasnęła- to moze jednak coś tam glębiej już się dzieje,dziecko boli,tylko my jeszcze nie widzimy
czekam az moja siostra sie zdecyduje na dziecko i mam nadzieje ze wtedy poszaleje tyle ze na dzien dzisiejszy mowi ze niechce zadnych dzieci

Nie da mi to moje dziecko posiedziec na komputerze nic a nic
, to są skutki siedzenia na bb. Młody teraz płacze, coś mu nie po jego myśli jest.hejka
ja sobie siedzę i was czytam, a tu moje najstarsze zrąbało się w majty i musiałam wszystko myć, ręce mi capią i nawet nie mam jak nakrzyczeć na nią, to są skutki siedzenia na bb. Młody teraz płacze, coś mu nie po jego myśli jest.
Ale gardło troszkę lepiej, już mogę mówić, chociaż brzmię jak transwestyta.

i ma szacun do mnie że daje rade jak jest w pracy
nie mów tak :-( to co - jak zajdziesz w ciążę to usuniesz?nat nigdy w zyciu dwoje mi wystarczy

a innym razem cała obładowana siatami, różnie to bywa. Napewno u mnie działa to jeśli szybko coś kupie, choćby jedną drobną rzecz, to działa jakoś tak motywującą a potem ide za ciosem ;-)najgorzej jest jak długo łaże i nic mi nie pasi, wtedy dół i nastawienie negatywne które powoduje że już napewno nić nie kupie 

Dla Krzysiu i dla Ciebie tulaski przesyłam! :*
Dużo zdrówka dla Laury! A kiedy teraz do pracy wracasz a Laura do żłobka ?
Nie wiem co mu się dzieje, nawet do żłobka nie zdążył pójść i znowu chory buuui te inne gdzie?????????????????)))))))))))) wracac mi tu!!!
)))))
. Cieszę się,że w nowej pracy oki
wioli, a gdzie dokładniej mieszkasz? jeśli możesz zdradzić(chyba że nie doczytałam...)
;-)
:*

.Aaaaa i gratuluję butków:-)oho, mój synek właśnie zleciał przy próbie wspięcia się na parapet. tzn już w sumie na nim był. oszaleję z nim ;-)

To ci nie zazdroszczę
. Tu piszesz,że Pudzianek potrafi zająć się sobą,a on w taki sposób się"zajmuje"... ;-)ELWIRKA małomówna to i ja jestem![]()
.A na opryszczkę polecam Hascowir (Hascovir?).Szybciutko sobie radzi z dziadostwem.
.
. Wysypało go niemiłosiernie,a ja zapomniałam,że takową maść mam w swoim posiadaniu
. Ciekawe,czy nie za późno go posmarowałam...
. Duuuuużo zdrówka dla Laury i dla ciebie:*****

. Ale nie dziwią mnie już twoje placki o 5 rano. Pamiętam jajecznicę;-)