reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dzieki nat:-)ja to na sucho niestety bo u mnie dzieci jeszcze demoluja mieszkanie ale zrobilyscie mi straszna ochote na jakies % moze wysle k jak wroci z pracy dawno juz sobie nie siedzielismy przy winku

Jestem połamana już tymi chorobami Oliwii, po prostu nie wyrabiam...wiecznie coś, a mój mężuś stwierdził dziś że się nakręcam :-( a ja się po prostu martwię :-(
Dobra zmykam spać, póki Oliwia śpi bo dziś może być różnie.
Wypijcie nasze zdrówko.
Dobranoc. !!!

kania szczerze ci wspolczuje i rozumien:tak:glowa do gory bedzie lepiej po burzy zawsze wychodzi slonce i oliwka przestanie wkoncu chorowac teraz jest taki okres ze dzieci co chwile cos lapia!trzymaj sie i spokojnej nocki

reklama
ostatnio smigam na pobocznych i troszke na zamkneitym i na glowny powiem, ze nie zagladalam juz hohoooo, wybaczcie, ale ostatnio moj tata sie troche slabiej czuje i wozimy mlodego do rodzicow, czyli wyjscie rano przed 7 powrot po 7 wiec padam na pyszczola,

wioli witaj, tak Patryk bawi sie nim gdy tylko moze ;) ciaga wygina i wogole zabawa przednia
kania przy odparzeniach trzeba duzo wietrzyc

czarodziejka bardzo mi przykro, pomodle sie za Twoich bliskich
a i super, ze mlody zaczal chodzi
dobranocka gratki dla biegajacej Justynki, my szelki tez mamy, dostalismy w prezencie, jakos mnie nie kreca, ale zobacyzmy, jak zacznie mi pod kola leciec to pewnie zostana uzyte
dawidowe podziwiam, nie wyborazam sobie wysiedziec na takiej malej przestrzeni przez tyle dni z mlodym,
sheeney chcialam napisac, ze podobalo mi się w Norwegii, ale jest mega, przerazliwie drogo, a i jadlam najlepszego lososia na swiecie ;)
kroma wysyłam kurierem zdrowka troche
kasis i oby tak dalej, jadkiem zostal :)
kahaa niefajnie z tym dyskiem, szybkiej rekowalescencji dla lubego

co do alkoholi to ja mam sambucke ze spritem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry