reklama

Październikowe Mamy 2010

co do Sariski to ja myślę tak samo jak Kasis, że jesteś cudowną mamą i taką pozytywną osobą, że fajnie jakby to była ciąża :-)
Czarodziejka strasznie to przykre wszystko i trudne :-(
o Tobie Kasis i o Doris też pamiętam
Makuc nie wytrzymałam i już pije. Smakuje mi bardzo :-*
ciekawe jak Patryczek Roxannki... bo nic się nie odzywa :-(
a i jeszcze miałam do Malej mi naprawdę nie smuć się kochana, oni nie są warci tego, żeby świętować z Wami urodzinki Łukaszka​

Ostatnia edycja:
reklama
no i po lekcjach :-p:rofl2::happy: teraz tylko wypad z piesem plus sklep i w końcu będę mogła wszystko doczytać. NAT cieszę się, że Ci smakuje :-) ja niebawem dołączę do grona AA redss żurawinowy ;-) tylko pupsztala do sklepu zawinę.

Widzę że dzisiaj wieczór AA na BB:-). Ja też sobie popijam, Łukasz śpi i czekam na serial w Tv.

natolin pewnie masz rację, tyle że to takie smutne jest, że oni tak postępują. Myślę że kiedyś w przyszłości Łukasz sam zobaczy jak to wszystko wygląda, jakie są te prawdziwe relacje i sam sobie wyrobi opinię na ich temat.

dzisiaj na dodatek rodzice a może i bardziej mama zrobiła przykrość w czasie rozmowy przez tel. Nawet odechciało mi się wyjazdu tam w przyszły weekend. No ale szkoda słów na to wszystko.

Czuję że mnie zmęczenie już dopada. Ciekawe czy dotrzymam do powrotu G. z pracy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry