reklama

Październikowe Mamy 2010

sheeney nie daj się tej beznadziejnej aurze! Super, ze lotnisko bedzie otwarte na loty z i do Polski.

czarodziejka potwornie smutne to co piszesz i faktycznie dla mamy niesamowite przezycia. Bardzo współczuję . Nie ma na swiecie chyba nic gorszego od pochowania wlasnego dzicka.

No i smutno mi teraz :-(

reklama
ale sie wkurzylam :wściekła/y:byla u mnie kolezanka ktorej maz to totalny kretyn w kazdym calu rozmawialysmy o jej 3 letniej corce gdy on przyszedl i wyglosil swoje poglady ich corka jest strasznie niegrzeczna potrafi lac mame po twarzy w kazdym mozliwym miejscu a on stwierdzil ze nic nie mozna robic w tej sytacji jak dorosnie to jej przejdzie najlepiej zeby sie z tego smiac!no co za d....dziecko powinno robic wszystko na co ma ochote bedzie duze to sie nauczy:angry:tak jak tatus ktory jest po 30 i do tej pory sie nie nauczyl! doris,czarodziejka wspolczuje straty bliskich wiem ze w taki dzien wszystko wraca ze zdwojona sila i wtedy jest jeszcze bardziej ciezko!:-(kroma jak po wizycie? emis jak franek goraczka przeszla?

Ostatnia edycja:
laski ja szybciutko, Arek ma zapalenie gardła i ma antybiotyk, ale jak na chore dziecko to nie żle cudakuje, biega po chacie i się cieszy, chyba przez tą temperaturę, a w poczekalni zaczepiał wszystkie dzieci i się tak śmiał głośno, że aż lekarz wyszedł i stwierdził, że nie jest chory jak wariuje.
Margeritta i Efa suwaczkowe gratki dla was

to ja tylko na sekundkę zanim lekcje zacznę, bo zobaczyłam posta NAT i się do kompa usmiechnęłam i dzięki temu jakoś humor mam lepsiejszy :******* pijemy :-) po reddsa tyż do sklepu skoczę a co !!! :***********

hej mamusie,
my już wróciliśmy po długim weekendzie od rodziców. Tym samym jesteśmy już po niedzielnych urodzinach. Super było. Łukasz był bardzo gościnny. Teraz czekam aż szwagier mi da zdjęcia bo to on robił swoim aparatem i się pochwalę z Wami :)
Pamiętacie jak mówiłam że teście nie przyjadą? No i nie przyjechali tyle że w tym samym czasie sobie gdzie indziej pojechali , na wieś. Jestem wściekła bo niby tłumaczyli się że kasy nie mają na przyjazd a przecież podróż na wieś jak i do mnie do C-na jest taka sama, podobna ilość km! Nawet nie wiecie jaka jestem wkurzona! Oj coś czuję że po ich powrocie im powiem co nie co.
Odkąd dziś wróciliśmy to ja ciągle sprzątam i sprzątam, porządki robię, bo stwierdziłam że nie będę się szczypać i to co mi niepotrzebne idzie do kosza albo sprzedaje na allegro ciuchy. Niestety nie mam miejsca na to wszystko.

Teraz będąc już w Krakowie będę znowu z Wami, chociaż u rodziców Was podczytywałam ale brak czasu mi dopisywał, bo ciągle jakieś odwiedziny itp. Tym o to sposobem wróciłam z większą ilością rzeczy bo Łukasz trochę prezentów podostawał a do tego mama dała ogromną ilość jedzenia.
Kolejny wyjazd szykuje się nam w przyszły weekend bo tym razem ja robię imprezę urodzinową.

Chciałam złożyć spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Ptysia!!!!!!! no i dużo zdrówka!

Ooo Justysia już biega, dobranocka gratki!
Do Oliwci kani się choroba przypętała tak więc dużo zdrówka , również dla Artka kromy.
Doris wiem co czujesz bo ja trochę też z obiegu na Bb wypadłam i mi strasznie smutno:-(
Super dawidowe że już w domu jesteście!
Sariska to jak trzymać kciuki za okres czy za teścik z dwoma kreskami:-)?
natolin a może i ja się dziś napiję wieczorem jak synek zaśnie bo mąż będzie w pracy?:-)

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać. Teraz uciekam dać Łukaszkowi jakiegoś owoca a potem pranie powiesić . Będę tutaj jeszcze dzisiaj :)

Czarodziejko kochana strasznie to wszystko smutne i teraz i ja sie smutam
Malami jestes :-). Supr, ze urodzinki udane, a tescie coz debile debilami zostaja.

A jesli chodzi o @ to jednak wolalabym, aby przyszla ;-). Jednak jak dwie kreseczki sie pojawia to bede bardzo szczesliwa. Pozdrawiam

reklama
Sariska a ja tam trzymam kciuki,żeby były dwie kreseczki,bo jestes cudowną mamą i tworzycie super rodzinkę
A propo fryzjerów to jutro ide z synkiem i zobaczymy czy da sie obciąć:)
Co do dnia Wszystkich świętych to faktycznie trudny okres:((
I w końcu Błażej zaczął jeść sukces:))
Cazrodziejka bardzo ciężkie przeżycia miałaś faktycznie:(((( tulam**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry