• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

No tak, to teraz jeszcze musialam raz zajrzec na pracowego maila, bo malz zadzwonil, ze go szefowa wysyla jako fotografa na jakas uroczystosc oficjalna w przyszly czwartek i musialam sprawdzic, czy czasem nie mam dyzuru w ten dzien. W ten akurat nie, ale za to w sobote mam murowane! Jestem na pierwszej pozycji w grafiku :baffled::crazy:

Mala mi, az musze Ci to powiedziec: fajnie ze cos do mnie napisalas, bo to chyba PIERWSZY RAZ :-) Szczerze mowiac to myslalam caly czas, ze mnie az tak nie lubisz, ze celowo moje posty ignorujesz... ciesze sie, ze czytasz co tam napisze czasem :-p:-D

Czarodziejko, ale mnie nikt nie zastepuje niestety nawet. Po prostu wszystko stoi odlogiem i czeka. Koledzy wkraczaja tylko do akcji jak sie cos dzieje z gatunku "emergency" np. mi nastolatek ucieka i nie pojawia sie w domu albo do sądu trzeba isc :baffled:

Emilko, no to trzymam kciuki za tego drozdzowca! W ogole to zdziwilam sie, ze jeszcze nie upieczony...az tak dlugo rósł?

Roxannko, wlasnie widze, ze ja tez tak mam jesli chodzi o prace... w ogole nie wiem do czego sie zabrac. W efekcie nic prawie nie zrobilam. A Adas sie wlasnie obudzil.

Dobranoc Wam dziewczynki, ktore juz ida spac :-) Teraz mysle, ze bedzie Dziulka i Moriam :-p
A moze i Maga sie pojawi znowu...

reklama
Kroma, Elizabennett zdrówka dla Was i waszych dzieciaczków.
Roxannka gratuluję Patrykowi koljnego zęba i cieszę się, że nocka lepsiejsza.
Emiliab podeślij ciacho na Krosno :-)
Mała_mi to czeka Was spory wydatek...i smaka narobiłaś na łazanki :-)
Ikaa29 odpoczywaj i korzystaj z każdej chwili wolnej :-) aplecy czemu Cię bolą??? Współczuję @, ja Ci nie podsyłałam...
CzarodziejkaM pochwal się fotelikiem !!!
Dawidowe spora ta różnica, ehhh szkoda gadać !!!
Efa ***

Zaliczyłam wizytę u stomatologa, jak wróciłam to Oliwia z tatusiem ładnie się bawiła. Szkoda jednak, że kolejny dzień miała problem z zaśnięciem :-( Dziś mój dyżur wiec jedna wielka niespodzianka mnie czeka. Zaczęłam ćwiczyć a6w, po pierwszym razie daję radę heh, byle do końca:-)

eliza współczuję zmiany grafiku:-(. A drożdżowiec niestety,dłuuugo rósł:zawstydzona/y:. 2 godziny. Teraz stygnie;-)
Kania,roxi jak coś zostanie,to podeślę:laugh2:.
Acha, Kania podaj mi stronę,z której wykonujesz te ćwiczenia. Jak skończy mi się @(a jeszcze się nie zaczęła,ale czekam;-)),to zaczynam z ćwiczeniami też:tak:

Malż też ogląda film na tvn7

eliza współczuję zmiany grafiku:-(. A drożdżowiec niestety,dłuuugo rósł:zawstydzona/y:. 2 godziny. Teraz stygnie;-)

Malż też ogląda film na tvn7

I tez placze? :-p
A mnie sie grafik nie zmienil, to tylko grafik na dyzur telefoniczny, ktory musimy odbyc dwa razy w roku. No i moja ekipa zaczyna w ten piatek, przez tydzien. Mi wypadla cala sobota i poniedzialek, ale wtedy to chociaz mam trzecia pozycje, wiec duza szansa, ze do mnie nie dojdzie... :crazy:

Nie placzcie dziewczyny :-p, no!

no ja już zryczana siedzę,dobrze że już się skończył.

Kania ja również spokojnej nocki życzę.

w końcu przez to ze zasiadłam do kompa nie poprasowałam,ale co tam,jutro sobie to zrobię,nie ma za wiele więc pójdzie szybko:tak:

Ja też uciekam dziewczyny.Idę się myć i spać,no moze jeszcze zaliczę szybka fajeczkę w deszczu na balkonie ale cicho szaaa;-):-p
Dobrej,spokojnej,przespanej nocki dla wszystkich i do jutra!

I tez placze? :-p
A mnie sie grafik nie zmienil, to tylko grafik na dyzur telefoniczny, ktory musimy odbyc dwa razy w roku. No i moja ekipa zaczyna w ten piatek, przez tydzien. Mi wypadla cala sobota i poniedzialek, ale wtedy to chociaz mam trzecia pozycje, wiec duza szansa, ze do mnie nie dojdzie... :crazy:

1) coś tam mu się chlipnęło...
2) dzieki za wyjaśnienie:***

Idę spać.
Dobranoc dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry