reklama

Październikowe Mamy 2010

No tak, to teraz jeszcze musialam raz zajrzec na pracowego maila, bo malz zadzwonil, ze go szefowa wysyla jako fotografa na jakas uroczystosc oficjalna w przyszly czwartek i musialam sprawdzic, czy czasem nie mam dyzuru w ten dzien. W ten akurat nie, ale za to w sobote mam murowane! Jestem na pierwszej pozycji w grafiku :baffled::crazy:

Mala mi, az musze Ci to powiedziec: fajnie ze cos do mnie napisalas, bo to chyba PIERWSZY RAZ :-) Szczerze mowiac to myslalam caly czas, ze mnie az tak nie lubisz, ze celowo moje posty ignorujesz... ciesze sie, ze czytasz co tam napisze czasem :-p:-D

Czarodziejko, ale mnie nikt nie zastepuje niestety nawet. Po prostu wszystko stoi odlogiem i czeka. Koledzy wkraczaja tylko do akcji jak sie cos dzieje z gatunku "emergency" np. mi nastolatek ucieka i nie pojawia sie w domu albo do sądu trzeba isc :baffled:

Emilko, no to trzymam kciuki za tego drozdzowca! W ogole to zdziwilam sie, ze jeszcze nie upieczony...az tak dlugo rósł?

Roxannko, wlasnie widze, ze ja tez tak mam jesli chodzi o prace... w ogole nie wiem do czego sie zabrac. W efekcie nic prawie nie zrobilam. A Adas sie wlasnie obudzil.

Dobranoc Wam dziewczynki, ktore juz ida spac :-) Teraz mysle, ze bedzie Dziulka i Moriam :-p
A moze i Maga sie pojawi znowu...

reklama
Kroma, Elizabennett zdrówka dla Was i waszych dzieciaczków.
Roxannka gratuluję Patrykowi koljnego zęba i cieszę się, że nocka lepsiejsza.
Emiliab podeślij ciacho na Krosno :-)
Mała_mi to czeka Was spory wydatek...i smaka narobiłaś na łazanki :-)
Ikaa29 odpoczywaj i korzystaj z każdej chwili wolnej :-) aplecy czemu Cię bolą??? Współczuję @, ja Ci nie podsyłałam...
CzarodziejkaM pochwal się fotelikiem !!!
Dawidowe spora ta różnica, ehhh szkoda gadać !!!
Efa ***

Zaliczyłam wizytę u stomatologa, jak wróciłam to Oliwia z tatusiem ładnie się bawiła. Szkoda jednak, że kolejny dzień miała problem z zaśnięciem :-( Dziś mój dyżur wiec jedna wielka niespodzianka mnie czeka. Zaczęłam ćwiczyć a6w, po pierwszym razie daję radę heh, byle do końca:-)

eliza współczuję zmiany grafiku:-(. A drożdżowiec niestety,dłuuugo rósł:zawstydzona/y:. 2 godziny. Teraz stygnie;-)
Kania,roxi jak coś zostanie,to podeślę:laugh2:.
Acha, Kania podaj mi stronę,z której wykonujesz te ćwiczenia. Jak skończy mi się @(a jeszcze się nie zaczęła,ale czekam;-)),to zaczynam z ćwiczeniami też:tak:

Malż też ogląda film na tvn7

eliza współczuję zmiany grafiku:-(. A drożdżowiec niestety,dłuuugo rósł:zawstydzona/y:. 2 godziny. Teraz stygnie;-)

Malż też ogląda film na tvn7

I tez placze? :-p
A mnie sie grafik nie zmienil, to tylko grafik na dyzur telefoniczny, ktory musimy odbyc dwa razy w roku. No i moja ekipa zaczyna w ten piatek, przez tydzien. Mi wypadla cala sobota i poniedzialek, ale wtedy to chociaz mam trzecia pozycje, wiec duza szansa, ze do mnie nie dojdzie... :crazy:

Nie placzcie dziewczyny :-p, no!

no ja już zryczana siedzę,dobrze że już się skończył.

Kania ja również spokojnej nocki życzę.

w końcu przez to ze zasiadłam do kompa nie poprasowałam,ale co tam,jutro sobie to zrobię,nie ma za wiele więc pójdzie szybko:tak:

Ja też uciekam dziewczyny.Idę się myć i spać,no moze jeszcze zaliczę szybka fajeczkę w deszczu na balkonie ale cicho szaaa;-):-p
Dobrej,spokojnej,przespanej nocki dla wszystkich i do jutra!

I tez placze? :-p
A mnie sie grafik nie zmienil, to tylko grafik na dyzur telefoniczny, ktory musimy odbyc dwa razy w roku. No i moja ekipa zaczyna w ten piatek, przez tydzien. Mi wypadla cala sobota i poniedzialek, ale wtedy to chociaz mam trzecia pozycje, wiec duza szansa, ze do mnie nie dojdzie... :crazy:

1) coś tam mu się chlipnęło...
2) dzieki za wyjaśnienie:***

Idę spać.
Dobranoc dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry