Tak więc nadrabiam:
dobranocka ja siebie też sobie nie wyobrażam w innym kolorze niż rudości. Chociaż kiedyś marzył mi się czarny, ale szybko sobie to wybiłam z głowy heh:-) Zdrówka dla Justysi, oby jej nie rozłożyło!
natolin i jak kupiłaś wszystko co chciałaś w Rossmanie?
E-lona i ja Tobie też życzę więcej odpoczynku cobyś mogła naładować akumulatory.
makuc co tam? Mam nadzieję że napiszesz jakiegoś dłuższego posta jeszcze dziś, bo wpadłaś tu jak po sól dzisiaj:-)
rysiu jak to się dzieje że Miłosz nie śpi do 2 w nocy? Co do relacji z lubym, to czasem lepiej tak na dystans pobyć ze sobą, może to polepszy potem relacje.
kroma zdrówka dla Ciebie i Oli!
czarodziejkaM dziękuję że pytasz o nastrój, tak już lepiej- u znajomych jak siedziałam to się polepszył. Fajnie tak popatrzeć na dwójkę małych dzieci jak się grzecznie bawią i dogadują ze sobą:-). Super że z fotelika jesteście zadowoleni! A może zamiast romansować na wieczór z żelazkiem to może z nami lepiej hm? No i jeszcze raz podziwiam za tą formę usypiania synka, ah ja to chyba nie dałabym rady.
dawidowe no wiesz naprawdę niewielka różnica
emilab i jak tam ciasto? wyszło? mężowi smakowało?
mamaagusi i ja równiez sie cieszę że jestes tutaj z nami:-)
Elizabennet zdrówka dla CIebie i Adasia.
ika to ja mam nadzieję że uda Ci sie wypoczac jutro, a chlopina zajmie sie dzieckiem:-)
No to chyba tyle chciałam. Powoli będę pewnie zbierać sie w strone łożka, bo jutro od rana mam w planach gotować łazanki, bo mąż mi mówił że chętnie zjadłby, więc zrobię na 2-3 dni żeby były na obiad.:-)
Poza tym będziemy musieli kupić nowe auto, bo ten nasz grat jest już za stary i jeszcze trochę a mąż stwierdził że nie będzie chciał nim jeżdzić bo nie jest go pewien czy jest bezpieczny. Tak więc wydatek nas czeka