emiliab
Fanka BB :)
eliza zdróweczka dla ciebie i Adaśka:****. Acha,skorzystałam z "Dwóch chochelek" i mam nadzieję,że drożdżowiec wyjdzie
natolin korzystaj,jak możesz:-)
A ja od tygodnia nie miałam nic w ustach,znaczy się alkoholu;-). Trzeba w weekend nadrobić
.
Ciasto się piecze-ach,jakie zapachy. Małż stwierdził,że w nocy wstanie i zje,więc boję się,czy do rana coś zostanie;-)
Franek dzisiaj wieczorem jakiś marudny był. Zresztą tak jest od kilku dni. Do tego tak pcha palce do buzi,że aż ma odruchy wymiotne
. Podejrzewam piątki,ale widzę też delikatny zarys trójek górnych. Ciekawe,które pierwsze wyjdą

natolin korzystaj,jak możesz:-)
A ja od tygodnia nie miałam nic w ustach,znaczy się alkoholu;-). Trzeba w weekend nadrobić
. Ciasto się piecze-ach,jakie zapachy. Małż stwierdził,że w nocy wstanie i zje,więc boję się,czy do rana coś zostanie;-)
Franek dzisiaj wieczorem jakiś marudny był. Zresztą tak jest od kilku dni. Do tego tak pcha palce do buzi,że aż ma odruchy wymiotne
. Podejrzewam piątki,ale widzę też delikatny zarys trójek górnych. Ciekawe,które pierwsze wyjdą

współczuje przemęczenia, znam to uczucie 
Ale siedzenia w domu też nie lubie bo jestem wtedy mega niezorganizowana, w przeciwieństwie do dnia w pracy 

chyba się dzisiaj wcześniej położe, wyjątkowo ;-)