reklama

Październikowe Mamy 2010

eliza zdróweczka dla ciebie i Adaśka:****. Acha,skorzystałam z "Dwóch chochelek" i mam nadzieję,że drożdżowiec wyjdzie:tak:
natolin korzystaj,jak możesz:-)
A ja od tygodnia nie miałam nic w ustach,znaczy się alkoholu;-). Trzeba w weekend nadrobić:tak:.

Ciasto się piecze-ach,jakie zapachy. Małż stwierdził,że w nocy wstanie i zje,więc boję się,czy do rana coś zostanie;-)

Franek dzisiaj wieczorem jakiś marudny był. Zresztą tak jest od kilku dni. Do tego tak pcha palce do buzi,że aż ma odruchy wymiotne:szok:. Podejrzewam piątki,ale widzę też delikatny zarys trójek górnych. Ciekawe,które pierwsze wyjdą:happy:

reklama
Heloł heloł ...

Mam dzisiaj dobry humorek bo po pierwsze nocka była dużo dużo lepsza od ostatnich :-) a po drugie mamy kolejnego ząbka !!! :-D
Po wielu miesiącach oczekiwania jest 5 ząbek, górna prawa dwójka :laugh2:

dobranocka,
a ja nie widziałam buuu a też chciałabym sie pozachwycać :tak: może wrzucisz jeszcze na zamknięty, co? :sorry:

Dziś kompletnie jestem niewyspana, bo zasnęłam ok północy,a pobudkę miałam o 5.30 (oczywiście wcześniej też kilka razy wstawałam do Laury).
u mnie to standard od jakiegoś czasu :ninja2: współczuje przemęczenia, znam to uczucie :yes:

kroma, kuruj się kochana, no i dużo zdrówka dla twojej Oli!

eliza, wam też życze zdrówka. I doskonale cie rozumiem co do pracy, ja też mam zawsze ogrom i każda nieobecność jeszcze to spiętrza :hmm: Ale siedzenia w domu też nie lubie bo jestem wtedy mega niezorganizowana, w przeciwieństwie do dnia w pracy :happy2:

nat, zazdroszcze przyjemnego upojenia alkoholowego :cool2:

No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać :baffled: chyba się dzisiaj wcześniej położe, wyjątkowo ;-)

natolin niestety ostatnio coraz cześciej jest tak że kupując wydajemy coraz to większa sumę gotówki niż kilka miesięcy temu za te same rzeczy.
czarodziejkaM aż się boję tego wydatku, no ale to można było przewidzieć, bo coraz częściej coś w tym naszym aucie się robiło, a ciągłe dokładanie w naprawy i części nie ma sensu, lepiej pieniądze przeznaczyć na coś nowego.
Roxi o to i ja się domagam buziaka, a co! :-D Skoro masz okazję iść dziś wcześniej spać to się połóż i naładuj akumulatory :-) Gratki dla Ptysia zębowe!

Ja chyba też pójdę powoli w stronę łózka..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry